De Zomergids

Kijk jij ook altijd zo uit naar dat zomerse weer, heerlijk het terras op of juist flaneren langs het strand op vakantie of wandelend door nieuw te ontdekken stadjes! 
Ik kan er altijd ontzettend van genieten, maar dan komt de volgende vraag: wat trek je aan?

Ik vind het altijd even slikken die zomerkleding, je kleed je iets bloter dan anders en wordt je ineens bewuster van jouw lichaam. Dat kan er voor zorgen dat je je onzekerder gaat voelen in je zomerse kleding, en dat is eigenlijk nergens voor nodig!

Je goed voelen en zelfvertrouwen uitstralen in de kleding die je draagt, dat is heerlijk! Maar hoe weet je nu welke zomerkleding het beste bij jou past?

In deze zomergids licht ik, op basis van de vorm van jouw lichaams, toe waar je op kan letten bij het kiezen van een shirtje, rok, jurk en korte broek. 

Omdat ik het alle vrouwen gun zich goed te voelen in de kleding die ze dragen, bied ik deze zomergids nu voor slechts 37 euro aan!  Scroll naar beneden en klik op de button om de zomergids aan te schaffen!

Al meer dan 20 stralende dames gingen je voor!

DSC04213 (3)

Van Frustratie voor je Kledingkast, naar Stralen in de Zon!

Wat levert deze zomergids jou op?

Met de informatie uit deze zomergids  heb je de basis om de perfecte zomergarderobe samen te stellen, precies voor jouw lichaamsvorm en waar jij je comfortabel bij voelt.
  • Niet meer bang zijn dat je niet weet wat je aan moet doen deze zomer! Geen twijfels meer, maar een kledingkast met goed passende zomerkledng, heerlijk is dat!
  • Als je kleding draagt waar je je goed in voelt, straal je meer zelfverzekerdheid uit. Je gaat zelfs zelfverzekerd handelen! 
  • Je staat nu stralend op de foto en kijkt zelfs met plezier naar jezelf, waar je het eerder lastig vond om jezelf op de foto te zien.
  • Het geeft je positieve energie om je zelfverzekerd te voelen, en het helpt je om positiever naar je eigen lichaam te kijken. 

Een kast vol zomerkleding die precies bij jou past!

Wie is Linda?

Als moeder van 2 heerlijke jongens, een lieve man en een baan die ik altijd wilde, zou je denken dat ik de gelukkigste vrouw ter wereld was. Helaas, zo voelde het niet.

Doordat ik als kind gepest ben, heb ik mezelf aangeleerd dat ik moest bewijzen naar iedereen die het maar wilde weten, dat ik het allemaal wel kon! Door deze bewijsdrang ging ik echter helemaal voorbij aan mezelf. Ik had van alles bereikt, maar ik was er totaal niet gelukkig mee. Ik deed het namelijk niet voor mezelf, maar voor anderen.

Het was tijd dat ik mezelf op nummer 1 zette, en toen ik dat deed, ging er een wereld voor me open: ik voelde me eindelijk wél gelukkig, viel aardig wat kilo’s af en was tevreden met mezelf!

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Een zoektocht die me achter de naaimachine en met veel experimenteren ontzettend veel geleerd heeft!

Ik ben dan ook kleding voor mezelf gaan maken, die ik aanpas, zodat deze kleding precies aansluit op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kan accentueren! 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

En omdat ik ervaar hoe fijn het is om zelfverzekerder en stralend door het leven te gaan, heb ik besloten om dit ook voor anderen aan te bieden! Ik motiveer graag vrouwen te stralen en zich te kleden waarbij zij zich goed en comfortabel voelen. Ik help ze keuzes maken voor kleding die lichaamsdelen accentueren waar ze trots op zijn. En natuurlijk maak ik voor al die prachtige vrouwen ook heel graag kleding op maat. Kleding die past bij jouw stijl, wat jij wil uitstralen en die precies goed zit!

DSC03091

Wat kan je verwachten van de zomergids?

Voor de 5 verschillende lichaamsvormen staat beschreven waar je op kan letten bij het kiezen van jouw zomerkleding. Specifiek:

  • Tops: Welke halslijn kies je het beste?
  • Tops: Waar kan je op letten bij het kiezen van een mouw.
  • Tops: welk model sluit het beste aan bij jouw lichaamsvorm
  • Korte Broeken: waar kan je op letten bij de keuze van een korte broek
  • Rokjes: kies je voor een wijde rok, of juist voor een aansluitend model, hoe hoog draag je de rok in de middel?
  • Jurkjes: Een populair kledingstuk voor veel dames in de zomer, waar let je op  bij het kiezen van jouw ideale zomerjurk
Dit staat allemaal in een gids, van wel 40 pagina’s die je nu kan aanschaffen voor slechts 37 euro!

Straal deze zomer als nooit te voren!

Neem vandaag nog die stap naar die zelfverzekerde uitstraling deze zomer, naar dat tevreden gevoel over jezelf en de kleding die je draagt!

Voor ieder lichaam gegarandeerd nieuwe tips!