Online cursus

"Ontdek je kledingstijl"

Leer wat kleding voor jouw lichaam kan doen en straal als nooit tevoren!

Die broek en dat shirt maar weer dan?

Elke dag sta je weer zuchtend voor je kledingkast… Zuchtend omdat je geen idee hebt wat je aan moet trekken. Dit shirtje? Die trui? Of misschien toch dat jurkje? Het zijn allemaal prima kledingstukken die lekker zitten en er goed uitzien. Maar of ze ook echt bij jou passen? Je weet het niet. Ergens knaagt er iets, je kan er alleen moeilijk de vinger op leggen.

 

Wat je wel weet is dat het elke dag weer dezelfde strijd is. Je twijfelt constant aan jezelf ‘want ik kan mezelf niet eens leuk kleden’ en dat maakt je onzeker. Hierdoor grijp je al gauw weer naar dat ‘oude vertrouwde kloffie’ – die ene broek en dat shirtje wat lekker zit, maar verder eigenlijk niet zoveel voor je doet.


Diep van binnen voel jij dat je je zoveel leuker, vrouwelijker en zekerder zou voelen, als je de juiste kleding zou dragen. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen.

“Een kast vol met kleding die écht bij jou past – hoe mooi zou dat zijn?”

Elke dag moeiteloos een outfit uit je kast trekken, het kan echt!

In mijn online cursus ‘Ontdek jouw kledingstijl’ leer ik jou wat de impact is van kleding op jouw lichaam. Je ontdekt alles over de verschillende lichaamsvormen, leert begrijpen hoe kledingmodellen deze vormen beïnvloeden en komt erachter hoe jouw persoonlijke kijk op kleding jouw kledingkeuzes (onbewust) beïnvloedt.

 

Doordat je begrijpt welke kledingstijlen, kleuren en patronen het beste bij jouw lichaam passen en je je bewust bent geworden van je eigen mindset, is het elke dag een eitje om een outfit uit je kast te trekken. En we weten allemaal: als je kleding draagt waarin je je goed voelt en die echt bij je past, straal je zelfvertrouwen uit en stap je elke dag – vooruit, bijna elke dag – stralend de wereld tegemoet!

 

Nog een ander voordeel van een garderobe die perfect bij jou past, is dat je veel gerichter kunt winkelen. Doordat jij precies weet welke kleding voor jou werkt – en welke je beter links kunt laten liggen – draag je je kleding veel vaker, is het makkelijker om outfits te combineren en verdwijnt er geen enkel kledingstuk meer in de donkerste hoeken van jouw kledingkast. 

 

Zo sta je niet alleen elke dag dansend je kleding uit te kiezen, maar draag je ook jouw steentje bij aan duurzaamheid – twee perfect geklede vliegen in één klap!

Ontdek waarom andere vrouwen voor Relax 'm Mode kiezen:

Froukje
Froukje
Lees verder
Op persoonlijk vlak is Linda een type mens die jou als persoon accepteert om wie hij of zij is. Ze zet zelf even een stap naar achteren om jou alle tips te geven op kleding en figuur gebied, zodat jij je gehoord en gezien voelt. Ik ben fan van haar omdat ze hartelijk, aandachtsvol en warm is. Ze gaat niet voor het snelle geld binnen harken of voor het haastige, het hippe of het gesjeesde. Bij Linda van Relax ‘m Mode trek je je jas uit, doe je je sloffen aan, neemt een bakje koffie(of thee) en laat haar maar haar gang gaan met het helpen van jou. Zodat je als een herboren mens, met tips en een goed gevoel weer huiswaarts gaat.
Alina Visser - Leefstijl Coach
Alina Visser - Leefstijl Coach@acoach.nl
Lees verder
Linda is een lieve vrouw die meedenkt in jouw persoonlijke situatie! Buiten de lijntjes kleurt en je uitdaagt op een manier die niet vervelend is. Ze legt je niets op, zet je aan het denken en creëert een veilige sfeer om je onzekerheden en twijfels te bespreken. Ik vind het heerlijk dat ze zo snel schakelt en daardoor tot praktische oplossingen komt!.
Leonie Knoester - Culinair Verbinder
Leonie Knoester - Culinair Verbinder@ik_ben_leonie
Lees verder
Linda verstaat haar vak als geen ander. Ik heb voor een fotoshoot voor mijn bedrijf een mooie set uit haar traject gedragen. Ik krijg er elke dag nog complimenten op. Haar adviezen zijn oprecht en eerlijk. Je voelt je meteen vertrouwd en ze leert je van je lichaam te houden.
Vera Lauret - Pinterest Marketeer
Vera Lauret - Pinterest Marketeer@thepinbranding
Lees verder
Linda ken ik als iemand die graag met je mee denkt en bovenal eerlijk is! Ze heeft veel kennis in haar branche maar denkt ook graag mee in jouw voorkeuren. Ze smeert je niet zomaar iets aan maar kijkt wat bij jou als persoon past en bij je lichaam past.
Previous
Volgende

Ontdek jouw kledingstijl - in een notendop

Natuurlijk zit deze cursus tot de nok toe gevuld met kennis. En weet je wat het mooie is? Alles wat je leert, neem je de rest van je leven met je mee. Elke module van de cursus wordt namelijk ondersteund door een werkboek. Dat is niet alleen handig omdat je alles wat je leest en hoort gelijk kunt verwerken, je creëert tegelijkertijd ook een document voor jezelf waar je altijd weer op terug kunt vallen. Zodat je – zelfs als je lichaam verandert – altijd de juiste handvatten hebt om te ontdekken welke kleding bij jouw lichaam past. 

Zo voel je je altijd zelfverzekerd en krachtig, ongeacht jouw kledingmaat.

 

Dit is wat je leert in de cursus

 • De invloed van jouw mindset op de kledingkeuzes die je maakt
 • Welke lichaamsvormen er zijn en hoe je deze met kleding in balans brengt
 • Hoe de kleur, de structuur en de stof van jouw kleding bepaalt of het bij je past of niet
 • Je leert hoe je een outfit samenstelt – combineren kun je leren!
 • En we brengen orde en structuur aan in je kledingkast
 
 • Kies je voor het VIP-traject? Dan heb je extra mazzel, want dan krijg je naast deze bak aan kennis ook drie maanden persoonlijke begeleiding van mij via WhatsApp. 
 
 

Duur van de cursus

De cursus is beschikbaar vanaf oktober 2024. De cursus bestaat uit acht modules. Als je elke week één module maakt, duurt de cursus dus acht weken en ben je ruim op tijd klaar voor de start van de zomervakantie. Maar, geen stress als je eerder op vakantie gaat, op de kat van je buurvrouw moet passen of het heel erg druk hebt met je eigen klanten: je houdt een jaar lang toegang tot de cursus. 

Aan het begin van de cursus hebben we een gezamenlijke online Kick-off, om de cursus gezamenlijk af te trappen. Na module 5 is er ook nog een Q&A gepland waar je me een uur lang al je vragen kan stellen.

 

Alles nog een keer overzichtelijk op een rijtje:

Standaard Traject

297
 • Online Kick-off
 • Q&A
 • 7 Modules + Bonusmodule
 • Een heel jaar toegang tot de cursus
 • Inclusief alle cursusupdates gedurende dat jaar

VIP Traject

397
 • Online Kick-off
 • Q&A
 • 7 Modules + Bonusmodule
 • Onbeperkte toegang tot de cursus
 • Inclusief alle cursusupdate gedurende dat jaar
 • 3 maanden persoonlijke begeleiding via Whats App
 • Feedback op je Werkboek
Populair

 

En er is meer:

Ik heb voor de écht snelle beslissers een extra korting klaarliggen van €100 die je kunt inwisselen op het standaard traject óf het VIP-traject én een persoonlijk Meetpakket met een meetlint, pen en een invultemplate om meteen alles in huis te hebben wat je nodig hebt.

Maar, er zijn maar vijf van deze early bird-tickets beschikbaar, dus op = op. Schrijf je nu in voor de wachtlijst en verzeker jezelf van die korting!

“Stap elke ochtend zelfverzekerd en stralend de deur uit met een outfit die werkt voor jouw lichaam”

Hi, ik ben Linda!

Moeder van twee heerlijke jongens, getrouwd met de leukste vent en tot voor kort de trotse bezitster van dé baan die ik altijd wilde hebben. Je zou denken dat ik de gelukkigste vrouw op aarde was.

 

Maar zo voelde ik me niet.

 

Ik ben als kind veel gepest en voelde me altijd anders dan de rest. Daardoor heb ik jarenlang mijn best gedaan om er ‘tussen te passen’. Om net zo te worden als de massa. Ik kleedde me volgens de mode die op dat moment het straatbeeld vulde, maar diep van binnen voelde ik dat deze kleding niet voor mij gemaakt was – het paste niet bij mij. Maar ja, ik had tegelijkertijd ook geen idee wat ik daar aan kon veranderen. 

 

Pas toen ik mezelf op de eerste plek zette, ging er een wereld voor me open: ik voelde me eindelijk écht gelukkig en voor het eerst in m’n leven was ik oprecht blij met mezelf. 

 

Dat nieuwgevonden geluk was ook het startsein voor Relax ‘m Mode. Want juist door me te verdiepen in kleding, te accepteren dat ik anders ben – maar ja, wat is anders? – en mijn kijk op kleding te begrijpen, heb ik geleerd wat wél bij mij past en hoe ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben, kan accentueren. 

 

Daardoor ga ik nu zelfverzekerd en stralend door het leven. Ik voel me op en top vrouw en ben trotser dan ooit tevoren op mijn lichaam. En dat gevoel gun ik elke vrouw!

 

Vanuit die gedachte is deze cursus ontstaan.

 

Ik wil vrouwen helpen de juiste keuzes te maken op kledinggebied, zodat ze weer stralen en zich zelfverzekerd en comfortabel voelen in hun eigen lichaam – ongeacht hun kledingmaat.

Ik heb nog een vraag

Heb je nog een vraag over de cursus? Geen enkel probleem, ik heb de meest voorkomende vragen hieronder opgesomd:

Iedere vrouw is mooi op haar eigen wijze, ongeacht haar kledingmaat.

Ik leer je in deze cursus juist met meer liefde naar je lichaam te kijken en deze te kleden zoals ze is.

Mocht je lichaam in de toekomst veranderen, dan is alsnog alle informatie in deze cursus te gebruiken. Zelfs als de vorm van je lichaam veranderd, zal je met de kennis die je hebt opgedaan altijd begrijpen welke kleding bij jou past.

Door een zwangerschap veranderd het vrouwenlichaam en zul je merken dat de kleding die je voorheen droeg niet altijd meer even lekker zit of past bij je lichaam.

Met deze cursus leer je op een liefdevolle manier kijken naar je “nieuwe” lichaam. Daarnaast krijg je de handvatten om jouw lichaam zo te kleden dat dat echt bij je past, zoals je nu bent.

Mocht je lichaam in de toekomst nog veranderen, dan kan je deze kennis altijd toepassen. Wat mij betreft heeft het volgen van deze cursus dus absoluut nut. Zo voel jij je weer thuis in jouw lichaam en de kleding die daarbij past.

 

Je kan de cursus in 8 weken doorlopen, er komt iedere week een nieuwe module online.

Het doorlopen van de modules zal gemiddeld 2 uur per week zijn. 

Uiteraard kan je de modules op je eigen tempo doornemen, je houdt namelijk een heel jaar toegang tot de cursus, zodat je het op je eigen tempo door kan nemen.

Ja dat kan!

Je kan er voor kiezen om de cursus in 2 termijnen van €150 of 4 termijnen van €77 te betalen.

De verwachting is dat de cursus in het najaar wordt gegeven. Dat is de laatste keer dat de cursus dit jaar open zal gaan.

Na de evaluatie van de cursus ga ik na of en hoe ik hem in 2025 ga aanbieden.

Ohjee, wat vervelend! 

Stuur je vraag gerust naar linda@relaxmmode.nl of stuur een DM via Instagram (@relaxmmode) dan kom ik er zo snel als mogelijk op terug.