Gratis E-book

"Ontdek je Lichaamsvorm in 5 stappen"

Je goed voelen en zelfvertrouwen uitstralen in de kleding die je draagt, dat is heerlijk! Maar hoe weet je nu welke kleding het beste bij jou past?

Met dit e-book maak ik het supermakkelijk en leuk om zelfverzekerd te kiezen wat je draagt. Stap voor stap neem ik je mee op een reis om je unieke lichaamsvorm te ontdekken. En het beste deel? Het is helemaal gratis

Waarom? Omdat ik vind dat iedere vrouw het verdient om zich fantastisch te voelen in haar kleding. Dus, scroll naar beneden en vul het formulier in om direct het e-book te downloaden!

Al meer dan 300 stralende dames gingen je voor!

Een getekend figuur kijkt naar zichzelf in de spiegel en ziet daar 3 verschillende lichaamsvormen, de zandloper, peer en appel.

Waarom is het weten van je lichaamsvorm belangrijk?

Je lichaamsvorm is de basis van je persoonlijke kledingstijl. Het begrijpen van je lichaamsvorm stelt je in staat om kleding te kiezen die je prachtige rondingen accentueert en je favoriete kenmerken benadrukt. Het gaat niet alleen om er goed uitzien; het gaat om je goed voelen in wat je draagt.

In deze gratis gids zul je:

  • Jouw unieke lichaamsvorm ontdekken: Leer hoe je jouw unieke lichaamsvorm kunt bepalen, of je nu een zandloper, peer, rechthoek, omgekeerde driehoek, of appel bent.
  •  Een boost voor jouw zelfvertrouwen vinden: Leer hoe de juiste kleding je zelfvertrouwen kan vergroten en je helpen stralen in elke situatie.
  • Stap voor stap begeleiding krijgen: Volg de eenvoudige stappen om de ontdekkingsreis naar jouw kledingstijl te starten. 

Kan het nog makkelijker?

Jazeker!

Mijn missie is om het ontdekken van jouw lichaamsvorm zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. Dat is dan ook de reden dat ik voor jou een meetpakket heb samengesteld.

In dit meetpakket vindt jij een meetlint, pen, invulkaart en een kleine verrassing, zodat je alle spullen in huis hebt om jouw lichaamsvorm te ontdekken.

Met de begeleiding in het e-book en deze spullen in huis wordt het een feestje om jouw lichaamsvorm te ontdekken en de volgende stap te zetten naar het ontdekken van jouw lichaamsvorm.

Bestel het meetpakket voor slechts €13,50 mee, als je het gratis e-book aanvraagt. Vul onderstaande formulier in om er meteen mee aan de slag te gaan, daarna kan je het meetpakketje erbij bestellen.

Wat vinden anderen van het e-book?

Wie is Linda?

Als moeder van 2 heerlijke jongens, een lieve man en een baan die ik altijd wilde, zou je denken dat ik de gelukkigste vrouw ter wereld was. Helaas, zo voelde het niet.

Doordat ik als kind gepest ben, heb ik mezelf aangeleerd dat ik moest bewijzen naar iedereen die het maar wilde weten, dat ik het allemaal wel kon! Door deze bewijsdrang ging ik echter helemaal voorbij aan mezelf. Ik had van alles bereikt, maar ik was er totaal niet gelukkig mee. Ik deed het namelijk niet voor mezelf, maar voor anderen.

Het was tijd dat ik mezelf op nummer 1 zette, en toen ik dat deed, ging er een wereld voor me open: ik voelde me eindelijk wél gelukkig, viel aardig wat kilo’s af en was tevreden met mezelf!

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Een zoektocht die me achter de naaimachine en met veel experimenteren ontzettend veel geleerd heeft!

Ik ben dan ook meer kleding voor mezelf gaan maken, die ik zodanig kon aanpassen dat dit precies aansluit op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kon accentueren! 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

En omdat ik ervaar hoe fijn het is om zelfverzekerder en stralend door het leven te gaan, heb ik besloten om dit ook voor anderen aan te bieden! Ik motiveer vrouwen te stralen en te kleden waar zij zich goed en comfortabel in voelen. Ik help ze keuzes maken voor kleding die lichaamsdelen accentueren waar ze trots op zijn. En natuurlijk maak ik voor al die prachtige vrouwen ook heel graag kleding op maat. Kleding die past bij jouw stijl, wat jij wil uitstralen en die precies goed zit!

 

Wat kan je verwachten van het e-book?

  • Ontdek welke 5 lichaamsvormen er zijn en welke kledingstijlen daar het beste bij passen
  • Je leert hoe je de vrouwelijke vormen, zoals borsten en ronde heupen, kunt accentueren. Daarnaast beschrijf ik ook de unieke verschijningsvormen en hoe je je daarop kunt kleden.
  • Hoe jij je eigen lichaamsvorm op 2 manieren kunt ontdekken. Ik geef je concrete tips hoe je je comfortabeler kunt voelen met jouw lichaamsvorm.
  • Hoe ga je om met lichaamsdelen die jijzelf niet zo mooi vindt? Ik geef concrete tips om dit in balans te brengen, of je nu graag je brede heupen, brede schouders of niet zichtbare taille graag mooi wilt kleden.
 

Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in om het e-book gratis te ontvangen!

Al meer dan 300 stralende dames gingen je voor!