De Herfstgids

De basis van jouw ideale herfstgarderobe

Voel je de twijfel knagen bij het naderen van de herfst? Je bent niet alleen. Voor mij betekent de herfst gezelligheid, maar ook een confrontatie met de kledingkast. En eerlijk gezegd, wie heeft er niet gestaan met die twijfelachtige blik op een stapel kleren en gedacht: “Wat past eigenlijk écht bij mij?”

Laat de Herfstgids jouw redding zijn. Ontdek:

 • De herfstkleding die jouw lichaam doet stralen, zonder compromissen op comfort.
 • Jouw eigen kledingkast pareltjes die wachten om weer gedragen te worden.
 • Vermijd een oncomfortabel gevoel en neem afscheid van de eeuwige vraag: “Past dit wel bij mij?”
 

Zeg maar dag tegen de frustratie van miskopen! De Herfstgids is er voor jou, en voor slechts €37 zet jij een grote stap naar een zelfverzekerde herfstgarderobe.

Wat levert deze herfstgids jou op?

Met deze herfstgids heb jij de perfecte basis om jouw ideale herfstgarderobe samen te stellen, precies voor jouw lichaamsvorm en waar jij je comfortabel bij voelt.
 • Niet meer bang zijn dat je niet weet wat je aan moet doen deze herfst! Geen twijfels meer, maar een kledingkast met goed passende herfstkleding, waardoor je uren in de ochtend voor je kast bespaart en voorkomt dat je 40% van je kleding eigenlijk niet draagt.
 • Als je kleding draagt waar je je goed in voelt, straal je meer zelfvertrouwen uit. Je gaat zelfs zelfverzekerder handelen! 
 • Je staat nu stralend op de foto en kijkt zelfs met plezier naar jezelf, waar je het eerder lastig vond om jezelf op de foto te zien.
 • Het geeft je positieve energie om je zelfverzekerd te voelen, en het helpt je om positiever naar je eigen lichaam te kijken. 
 • De complimenten zullen om je oren vliegen!
 
 

Een kast vol herfstkleding die precies bij jou past!

Wie is Linda?

Als moeder van 2 heerlijke jongens, een lieve man en een baan die ik altijd wilde, zou je denken dat ik de gelukkigste vrouw ter wereld was. Helaas, zo voelde het niet.

Doordat ik als kind gepest ben, heb ik mezelf aangeleerd dat ik moest bewijzen naar iedereen die het maar wilde weten, dat ik het allemaal wel kon! Door deze bewijsdrang ging ik echter helemaal voorbij aan mezelf. Ik had van alles bereikt, maar ik was er totaal niet gelukkig mee. Ik deed het namelijk niet voor mezelf, maar voor anderen.

Het was tijd dat ik mezelf op nummer 1 zette, en toen ik dat deed, ging er een wereld voor me open: ik voelde me eindelijk wél gelukkig, viel aardig wat kilo’s af en was tevreden met mezelf!

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Een zoektocht die me achter de naaimachine en met veel experimenteren ontzettend veel geleerd heeft!

Ik ben dan ook kleding voor mezelf gaan maken, die ik aanpas, zodat deze kleding precies aansluit op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kan accentueren! 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

En omdat ik ervaar hoe fijn het is om zelfverzekerder en stralend door het leven te gaan, heb ik besloten om dit ook voor anderen aan te bieden! Ik motiveer graag vrouwen te stralen en zich te kleden waarbij zij zich goed en comfortabel voelen. Ik help ze keuzes maken voor kleding die lichaamsdelen accentueren waar ze trots op zijn. En natuurlijk maak ik voor al die prachtige vrouwen ook heel graag kleding op maat. Kleding die past bij jouw stijl, wat jij wil uitstralen en die precies goed zit!

Wat kan je verwachten van de herfstgids?

Voor de 5 verschillende lichaamsvormen staat beschreven waar je op kan letten bij het kiezen van jouw herfstkleding. Specifiek:

 • Tops & Truien: Welke halslijn kies je het beste?
 
 • Tops& Truien: Waar kan je op letten bij het kiezen van een mouw.
 
 • Tops & Truien: Welk model sluit het beste aan bij jouw lichaamsvorm
 
 • Vesten & Blazers: Waar kan je op letten bij de keuze van een vest en/of een blazer.
 
 • Broeken: Waar kan je op letten bij de keuze van een broek. Ook wordt er per lichaamsvorm tips gegeven over de hoogte van je broek tov je taille.
 
 • Rokken: kies je voor een wijde rok, of juist voor een aansluitend model, hoe hoog draag je de rok in de middel?
 
 • Jurken: Een populair kledingstuk voor veel dames in de zomer, maar ook zeker nog te dragen in de herfst! Waar let je op  bij het kiezen van jouw ideale jurk
 
 • Jas: We blikken alvast door naar de koudere dagen en ik geef je dan ook een aantal tips mee voor een herfst/winter jas!
 
Dit staat allemaal in de gids, van wel 50 pagina’s  voor slechts 37 euro! 

Straal deze herfst als nooit te voren!

Neem vandaag nog die stap naar die zelfverzekerde uitstraling deze zomer, naar dat tevreden gevoel over jezelf en de kleding die je draagt!