Het Persoonlijk Kledingadvies

Zou het niet geweldig zijn als je straks een kledingkast vol met passende kleding hebt? Dat je precies weet welke kleding en kleuren jou goed staan en waar jij je goed in voelt en zelfverzekerdheid kan uitstralen? 

Ik kan me voorstellen dat het soms moeilijk is om tussen al die leuke kleding precies te vinden wat goed bij jou past, en daarom heb ik iets voor je!

Bestel nu het persoonlijk kledingadvies en ontvang de vragenlijst binnen 5 minuten in je mailbox, om meteen een goede start te maken! 

Al meer dan 20 stralende dames heb ik hiermee geholpen!

Herken jij je hier ook in?

Ken je dat gevoel dat je ’s ochtends voor je kledingkast staat en dat je geen idee hebt wat je aan moet trekken. Je favoriete setje ligt in de was, en de overige kleding staat je niet zo goed, of zit net niet lekker, of combineert precies met die ene broek die ook in de was ligt.

De volgende stap is dat je dan op zoek gaat naar nieuwe kleding, online, want je hebt de tijd niet om de stad in te gaan. Een groot nadeel van online winkelen is alleen dat je de kleding niet kan passen. Gevolg is dat de kleding die je thuis krijgt niet de juiste maat of pasvorm kan hebben, maar ook dat deze je niet zo mooi staat als dat je had verwacht. Je hebt het kledingstuk immers alleen gezien op het model op de pagina van de winkel waar je hem hebt besteld. Het kan zijn dat de vorm van het kledingstuk niet mooi aansluit bij jouw lichaamsvorm, of dat de kleur je grauw maakt. 

Gevolg is vaak dat er een (te) grote hoeveelheid kleding wordt besteld, die thuis wordt gepast en weer retour getuurd kan worden. En dat retour sturen kost mij altijd veel energie en tijd die ik meestal voor andere dingen wil gebruiken. En dan heb ik het nog niet over wat er gebeurd met de retour gestuurde kleding, want dit komt vaak niet meer in de winkel terecht.

Met het persoonlijk kledingadvies zorg ik ervoor dat bovenstaande situaties niet meer voorkomen. Je weet precies wat er nog mist in je kledingkast en naar welke kleding je op zoek kan gaan. Je leert jezelf zelfverzekerd kleden, waardoor jij je goed voelt en lekker in je vel gaat zitten!

Persoonlijke tips die aansluiten bij jou en jouw lichaam

Het persoonlijk kledingadvies zorgt ervoor..

 • ..dat jouw kledingkast voortaan vol ligt met kleding die bij jou past. Je staat ’s ochtends voor je kast en je hoeft niet meer eindeloos te twijfelen.
 • ..dat je kledingkast is gevuld met een mooie balans van kleding die je graag draagt. Je hebt kleding die lichaamsdelen accentueert waar je trots op bent. Daarnaast weet jij hoe je met jouw kleding lichaamsdelen camoufleert waar je minder blij mee bent.
 • ..dat je weet welke kleuren goed bij jou passen, waardoor je helemaal kunt stralen. Je weet welke kleuren de mooie tonen van je huid, ogen en haar naar boven haalt.
 • ..dat je niet meer onzeker bent over je kleding. Je weet welke kleding je wel en niet wilt dragen, waardoor je rust in je kledingkeuze ervaart.
 • ..dat je voortaan gericht op zoek kunt gaan naar kleding. Je weet aan welke eisen een kledingstuk moet voldoen, zoals de maat, de kleur, het model en de stijl.

Een kast vol met kleding
die precies bij jou past

Een aantal reacties op het persoonlijk kledingadvies

“Dat ik een peer figuur heb, dat wist ik wel. Brede heupen, smalle schouders. Maar dat ik ook neig naar een rechthoek, dat wist ik niet. en dan moet je toch even beter opletten.

Een van de andere eye-openers was wel dat ik toch wat meer mijn taille mag gaan accentueren. Dit wordt tevens mijn grootste uitdaging, want ik houd van wijde bovenkleding, vanwege mijn “tweede buik”. Dat zal echt een aanpassing worden in mijn hoofd en kast.

Voor deze ga ik dan zeker ook de tip van Linda proberen: gewoon een middag passen in de winkel en kijken wat me staat.

En ik heb toch leuke tips voor mouwen en halslijnen gekregen! Deze had ik zelf niet allemaal bedacht en ga ik zeker ook uitproberen!

Ik ben blij dat ik het kledingadvies bij jou heb aangeschaft, ik ga er zeker dingen uithalen waardoor ik me nog lekkerder in mijn velletje ga voelen!

~Saskia Jordens

Het persoonlijk kledingadvies van Relax ‘m Mode is binnen!

Mijn eerste keer doorlezen van “neejoh!” naar “ohja?” naar “ja, eigenlijk wel” tot “hier kan ik wel wat mee”.

Het advies zet je aan het denken en geeft een eerlijk beeld met goede tips!

Ik lees het nog een aantal keren door. Thanks Linda!

~Karin de Jong

Dankjewel voor het kledingadvies! 

Ik kan er zeker mee uit de voeten, het is voor mij een bevestiging van wat ik al wist. Een aantal naaipatronen had ik hier al liggen en daar durfde ik nog niet mee aan de slag te gaan. 

Nu ga ik er wel mee aan de slag, buiten mijn comfortzone!

~Linda Hazeveld

Voor wie is het Persoonlijk Kledingadvies geschikt?

Jij bent op zoek naar:

 • Een kledingkast vol passende kleding
 • Kleding die de lichaamsdelen waar jij trots op bent accentueert
 • Kleding waar jij je zelfverzekerd in voelt
 • Een positieve mindset over jouw kleding en uitstraling
 • Kleding die qua kleur bij jouw huid, haarkleur en kleur ogen past, waardoor je nog meer gaat stralen
 • Rust en overzicht in jouw gebalanceerde kledingkast
 • Een overzicht van kleding die past bij jouw lichaamsvorm

Voor deze mensen is het persoonlijk kledingadvies niet geschikt:

 • Je hebt al een volledig gebalanceerde kledingkast 
 • Jij weet precies welke kleding je goed staat 
 • Jij straalt in de kleding die je nu draagt
 • Je bent een man 😉
 • Je durft totaal niet te experimenteren buiten je comfortzone
 • Je bent op zoek naar een personal shopper, niet naar advies voor kleding, maar naar de kleding zelf.
 • Op zoek bent naar een uitgebreide kleurenanalyse, het kledingadvies bevat tips rondom kleur passend bij jouw huid, maar is geen volledige kleurenanalyse

In een handig PDF document, zodat je het altijd na kan lezen

Wie is Linda?

Tegenwoordig voel ik me fijn en zelfverzekerd in de kleding die ik draag, maar dit is niet altijd zo geweest…

Een tijd geleden was ik het zat. Na het inzicht dat ik meer aandacht aan mezelf mocht gaan geven, ging er ook een knop om in mijn hoofd. De extra kilo’s die er door mijn eetbuien waren bijgekomen, moesten er echt af. Maar ook daarvoor geldt dat dat niet zomaar even gedaan is. Na verschillende pogingen met gezonder eten en meer bewegen, heb ik een voor mij rigoureuze stap gezet. Ik ben naar een afslankstudio gegaan, waar ik met behulp van koolhydraatarme maaltijdvervangers en een lichte avondmaaltijd begon met afvallen.

Meestal was ik het na 3 maanden zat, maar doordat dit nu zo goed voelde, ik eindelijk van mijn suikerverslaving af was, zette ik door, en was ik in een klein jaar ruim 25 kg lichter! Wauw, wat voelde dat goed! Ik bewonderde foto’s van mezelf, kon genieten van wat ik zag in de spiegel, zo ontzettend fijn!

Tijd voor nieuwe kleding, dit bleek nog niet zo makkelijk

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Trots ging ik met mijn nieuwe lijf op pad, op zoek naar passende kleding, maar wat bleek: veel kleding zat nog steeds niet mooi, het model stond me niet, ik leek nog steeds stevig in sommige modellen, maar bovenal, veel kleding zat gewoon niet lekker.

Gelukkig had ik de afgelopen jaren al veel kleding voor mijn kinderen gemaakt en ben ik dus handig achter de naaimachine. Ik ben dan ook meer kleding voor mezelf gaan maken, die ik zodanig kon aanpassen dat dit precies aansloot op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kon accentueren! Zo ben ik dol op V-halzen, getailleerde kleding en jurken met een rechte rok. 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

En omdat ik ervaar hoe fijn het is om zelfverzekerder en stralend door het leven te gaan, heb ik besloten om dit ook voor anderen aan te bieden! Ik motiveer vrouwen te stralen en te kleden waar zij zich goed en comfortabel in voelen. Ik help ze keuzes te maken voor kleding waarin zij de lichaamsdelen accentueren waar ze trots op zijn. En natuurlijk maak ik voor al die prachtige vrouwen ook heel graag kleding op maat. Kleding die past bij jouw stijl, wat jij wil uitstralen en die precies goed zit!

DSC_5912

Veel gestelde vragen

Hoe ontvang ik het persoonlijk kledingadvies?
Je ontvangt een digitaal document (PDF) van circa 30 pagina’s waarin je het gehele kledingadvies kan terug lezen. Beschouw dit document als een werkboek waarmee jij jouw ideale garderobe kan samenstellen. Nadat je het werkboek hebt ontvangen, heb je altijd de mogelijkheid eventuele vragen te stellen via de mail, instagram of in mijn gratis community.

Op welke termijn ontvang ik het persoonlijk kledingadvies?
Nadat ik jouw ingevulde vragenlijst heb ontvangen, ga ik het persoonlijk kledingadvies voor jou schrijven. Afhankelijk van de drukte lever ik jou binnen 4 weken het werkboek toe. 

Ontvang ik bij het persoonlijk kledingadvies ook directe links naar geschikte kledingstukken?
Nee, het persoonlijk kledingadvies geeft jou een basis, op gebied van jouw lichaamsvorm, kleur, model en kleding mindset waarmee jij zelf op zoek kan gaan naar jouw ideale kledingstuk. 

Laat je stralen!

Neem vandaag nog die stap naar die zelfverzekerde uitstraling, naar dat tevreden gevoel over jezelf en de kleding die je draagt!

Sluit je aan bij alle dames die je voorgingen en straal!