Werk met mij

Welke kleding past bij jou?

Door mijn jarenlange ervaring van kleding op maat maken, weet ik dat het niet vanzelfsprekend is dat je precies weet welke kleding het beste bij jou past.

Daar gaat vaak een heel proces aan vooraf. Naast dat iedereen en andere smaak heeft, andere kleuren mooi vind en liever andere lichaamsdelen accentueert of camoufleert, hebben ook jouw ervaringen met kleding invloed op jouw keuzes.

In het ene kledingstuk voel jij je namelijk een stuk comfortabeler en zelfverzekerder dan in het andere kledingstuk. Soms terecht; het kledingstuk past beter bij de vorm van jouw lichaam. Maar het kan ook goed voorkomen dat je onterecht delen van jouw lichaam verbergt, waardoor je eigenlijk de focus legt op delen van je lichaam die je liever zou willen camoufleren, of andersom natuurlijk 😉

Omdat ik als geen ander weet hoe lastig het is om passende kleding te vinden. Geloof mij, ik heb jarenlang niets begrepen van de hele mode industrie en alle trends (sterker nog, ik snap het nu vaak nog steeds niet). En dat is de reden dat ik voor mezelf ben gaan bepalen welke kleding het beste bij me past, trend of geen trend.

En die ervaring deel ik graag met jou! En dat doe ik op verschillende manieren, zodat jij kan kiezen wat het beste bij jou past! 

In de herfstgids help ik jou je ideale herfstgarderobe te bepalen. Door de vorm van jouw lichaam te ontdekken, leer je welke kleding jij het beste kan dragen, zodat je jouw vrouwelijke vormen beter in balans kan brengen.

Denk hierbij aan truien en shirtjes, vesten/jasjes, broeken, rokken, jurken en winterjassen.

In het stappenplan: Creër Overzicht in je Kledingkast help ik je in 5 stappen op weg om jouw droomgarderobe te maken.

Zo neem je op een duurzame manier afscheid van kleding die niet meer bij je past, leg je je kledingstukken vast zodat je ze altijd bij hebt en richt je je kast op een logische manier in.

Met het persoonlijk kledingadvies geef ik jou een kledingadvies inclusief tips om jouw kledingmindset te verbeteren.

Met een uitgebreide vragenlijst breng ik in kaart welke welke veranderingen je kan doorvoeren in jouw kledingkast, zodat je nog meer kan gaan stralen!