Jouw Stijlboost

"De Nieuwsbrief om jouw kledingstijl te ontdekken"

Je goed voelen en zelfvertrouwen uitstralen in de kleding die je draagt, dat is heerlijk! Misschien ben je er al wel wat vaker mee bezig, of ben je nog helemaal nieuw in de wereld van het kleden van jouw lichaam? In beide gevallen kan ik je beloven dat jij waardevolle tips ontvangt!

Met deze nieuwsbrief ontvang jij regelmatig tips in jouw mailbox om je nog zelfverzekerder te kleden. Soms zijn het tips ten aanzien van jouw lichaamsvorm, maar ook tips voor een positieve kleding mindset. Ook sta ik stil bij welke kleding bij jouw lichaamsvorm past en inspireer ik je graag over een duurzame keuze voor je kleding.

Tenslotte krijg je natuurlijk ook tips over hoe kleding jou meer zelfvertrouwen in het ondernemen kunnen geven, hoe je je kleding laat aansluiten bij jouw branding en kleding jou helpt je verhaal te vertellen.

DSC02932

Wat kan je verwachten van de nieuwsbrief?

Om jou alvast een klein idee te geven welke tips jij kan verwachten in de nieuwsbrief heb ik hieronder een aantal onderwerpen verzameld die zeker langs gaan komen!

  • Tips om rekening mee te houden als je kleding gaat combineren
  • Wat is een lichaamsvorm en waarom is die zo belangrijk?
  • Waar kan je rekening mee houden als je op zoek gaat naar kleding?
  • Wat maakt kleding duurzaam of juist niet?
  • Welke materialen zijn kleding van gemaakt en hoe heeft dat impact op het dragen van kleding?
  • Hoe draagt kleding bij aan jouw lichaamsbeeld
  • En nog veel meer!
 
 

Ontdek op een leuke manier welke kleding bij je past!

Wie is Linda?

Als moeder van 2 heerlijke jongens, een lieve man en een baan die ik altijd wilde, zou je denken dat ik de gelukkigste vrouw ter wereld was. Helaas, zo voelde het niet.

Doordat ik als kind gepest ben, heb ik mezelf aangeleerd dat ik moest bewijzen naar iedereen die het maar wilde weten, dat ik het allemaal wel kon! Door deze bewijsdrang ging ik echter helemaal voorbij aan mezelf. Ik had van alles bereikt, maar ik was er totaal niet gelukkig mee. Ik deed het namelijk niet voor mezelf, maar voor anderen.

Het was tijd dat ik mezelf op nummer 1 zette, en toen ik dat deed, ging er een wereld voor me open: ik voelde me eindelijk wél gelukkig, viel aardig wat kilo’s af en was tevreden met mezelf!

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Een zoektocht die me achter de naaimachine en met veel experimenteren ontzettend veel geleerd heeft!

Ik ben dan ook meer kleding voor mezelf gaan maken, die ik zodanig kon aanpassen dat dit precies aansluit op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kon accentueren! 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

En omdat ik ervaar hoe fijn het is om zelfverzekerder en stralend door het leven te gaan, heb ik besloten om dit ook voor anderen aan te bieden! Ik motiveer vrouwen te stralen en te kleden waar zij zich goed en comfortabel in voelen. Ik help ze keuzes maken voor kleding die lichaamsdelen accentueren waar ze trots op zijn. En natuurlijk maak ik voor al die prachtige vrouwen ook heel graag kleding op maat. Kleding die past bij jouw stijl, wat jij wil uitstralen en die precies goed zit!

 

 

DSC_5912

Schrijf je nu in voor een Stijlboost!