Gratis Zomer Challenge

'In 2 dagen rust in je kledingkast'

Je goed voelen in kleding die je draagt, dat is heerlijk! Maar dat is nu verre van de werkelijkheid als je ‘s ochtends voor je kledingkast staat en je af vraagt wat je nu weer aan moet trekken…

Er zijn maar 2 dingen nodig om je comfortabel en zelfverzekerd te voelen in de kleding die je draagt:

 • Weten welke kleding het beste bij jou en jouw lichaam past!
 • Overzicht hebben in jouw kledingkast (ja, jij hebt ook pareltjes die goed verstopt liggen)
Met behulp van deze challenge help ik jou niet alleen ontdekken welke kleding het beste past bij, maar gaan we ook weer overzicht in jouw kledingkast creeëren. 

Omdat ik het alle vrouwen gun zich goed te voelen in de kleding die ze dragen, bied ik deze Challenge gratis aan!  Scroll naar beneden en meld je aan voor de Zomer Challenge op 1 en 2 Augustus!

Linda

Wat levert deze challenge je op?

Met de informatie uit de challenge heb je de basis om een perfecte garderobe samen te stellen, precies voor jouw lichaamsvorm en waar jij je comfortabel mee voelt!

 • Niet meer bang of onzeker zijn over de kleding die je draagt! Zo kan je je zelfverzekerder laten zien, zowel online als op een evenement.
 • Je straalt echt meer zelfverzekerdheid uit als je je fijn voelt in je kleding. Je gaat zelfs zelfverzekerder handelen! 
 • Comfortabele kleding helpt je stralender op de foto staan en je zal zelfs met plezier naar mezelf kijken, waar je het mogelijk eerder vreselijk vond om jezelf op de foto te zien.
 • Het geeft je zoveel positieve energie om je zelfverzekerd te voelen, dat je dit kan investeren in jouw bedrijf, waardoor je ruimte hebt om ook meer energie en liefde te geven aan de mensen en dingen die je leuk vindt!

Wat anderen van Relax 'm Mode vinden:

Relax`m_Mode_Proces 1
Tara van der Ven
Tara van der VenOnline marketing Coach
Lees verder
Niet alleen levert ze snel werk, zodat ik mijn flared pants al voor de koudere dagen in huis heb, maar ook super nauwkeurig en van goede kwaliteit. De broek is precies op maat gemaakt en zit heerlijk. Ik kan de broek gebruiken als chill broek, maar hij staat ook prachtig met een hakje eronder. Kortom, voor elke gelegenheid geschikt!
Kimberly Esselink
Kimberly EsselinkGrafisch Vormgever
Lees verder
Superblij met de Flared Pants die Linda voor me heeft gemaakt. Hij zit precies goed en was het wachten zeker waard! De stof is heerlijk zacht en de kontzakken maken de broek helemaal af. Daarnaast is Linda ook nog eens ontzettend aardig en reageert ze snel op vragen. Zeker een aanrader!
Saskia Jordens
Saskia JordensEigenaresse TassenKas
Lees verder
De stof voor de Flared Pants heb ik zelf uitgekozen, ik heb gekozen voor de kleur flessengroen. Ondanks dat ik zelf ook kleding kan naaien, ben ik erg blij dat ik het bij Linda heb besteld. Zo is de broek nu helemaal op maat gemaakt en ook nog eens super netjes afgewerkt. Ik ben er heel blij mee, de Flared Pants past echt top!
Previous
Next

Wie is Linda?

Als moeder van 2 heerlijke jongens, een lieve man en een baan die ik altijd wilde, zou je denken dat ik de gelukkigste vrouw ter wereld was. Helaas, zo voelde het niet.

Doordat ik als kind gepest ben, heb ik mezelf aangeleerd dat ik moest bewijzen naar iedereen die het maar wilde weten, dat ik het allemaal wel kon! Door deze bewijsdrang ging ik echter helemaal voorbij aan mezelf. Ik had van alles bereikt, maar ik was er totaal niet gelukkig mee. Ik deed het namelijk niet voor mezelf, maar voor anderen.

Het was tijd dat ik mezelf op nummer 1 zette, en toen ik dat deed, ging er een wereld voor me open: ik voelde me eindelijk wél gelukkig, viel aardig wat kilo’s af en was tevreden met mezelf!

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Een zoektocht die me achter de naaimachine en met veel experimenteren ontzettend veel geleerd heeft!

Ik ben dan ook meer kleding voor mezelf gaan maken, die ik zodanig kon aanpassen dat dit precies aansluit op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kon accentueren! 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

En omdat ik ervaar hoe fijn het is om zelfverzekerder en stralend door het leven te gaan, heb ik besloten om dit ook voor anderen aan te bieden! Ik motiveer vrouwen te stralen en te kleden waar zij zich goed en comfortabel in voelen. Ik help ze keuzes maken voor kleding die lichaamsdelen accentueren waar ze trots op zijn. En natuurlijk maak ik voor al die prachtige vrouwen ook heel graag kleding op maat. Kleding die past bij jouw stijl, wat jij wil uitstralen en die precies goed zit!

 

Wat kan je verwachten van de Challenge?

 • Ontdek welke kleding bij jou en jouw lichaam past, op basis van jouw stijl en lichaamsvorm.
 • Je leert hoe jij nu denkt over de kleding die je wel en niet graag draagt.
 • We duiken in je kledingkast om na te gaan welke kleding bij jou en jouw lichaam past.
 • Je leert het geheim om in 2 simpele stappen meer combinaties met je kleding te maken!
 • Volg de Challenge op mijn Instagramaccount @relaxmmode
 • Tijdens een Q&A kan je me alles vragen over jouw kleding en jouw garderobe. 
 • Iedereen die zich inschrijft ontvangt een echte must have voor een passende garderobe!

Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in om deel te nemen aan de Challenge!

PS: Kan je niet live deelnemen? De challenge blijft de hele maand augustus online, dus ook daarna kan je hem nog volgen!