Zorg voor goed passende kleding in
jouw stijl en straal!

Welkom!

Wat leuk om je hier te zien!

Ik ben Linda, en ik ga je helpen weer happy te zijn met de kleding in jouw kast!

Dat doe ik niet alleen door met jou te kijken naar wat je graag draagt, maar ook door voor jou passende kleding te maken, die past bij jouw stijl, jouw lichaamsvorm en jouw maten.

 

DSC_5912

Ben jij ook zo klaar met..

  • Niet weten wat je aan moet trekken
  • Eindeloze dagen shoppen, zonder dat je goed passende kleding kan vinden
  • Altijd teleurgesteld worden in de pasvorm van kleding, het zit nooit fijn
  • De wegwerpcultuur van de fast fashion industrie, waardoor kleding een slechte kwaliteit en pasvorm heeft
  • Je niet zelfverzekerd voelen in de kleding die je draagt.
Laat mij je dan helpen! 
Met het persoonlijk kledingadvies kijk ik met jou mee om te bepalen wat bij jouw lichaamsvorm past en hoe jij jouw lichaam kan kleding zodat je je zelfverzekerder voelt in de kleding die je draagt en ook echt gaat stralen!

Op zoek naar kleding in jouw maat, passend bij jouw stijl? Kies dan voor een kledingstuk op maat! Ik bespreek met jou je wensen en ga op zoek naar een passend model en de juiste stof!

Linda heeft een super mooi, uniek en passend shirt gemaakt voor mijn lange, maar smalle jongen. Een shirt dat hem goed past in plaats dat hij te groot/breed is.

Hiernaast hetzelfde shirt kunnen bestellen voor zijn papa en ook dit shirt is een groot succes, mooie materialen en op maat gemaakt!

Wij zijn tevreden klanten!

– Lisa Hofs

“Dat ik een peer figuur heb, dat wist ik wel. Brede heupen, smalle schouders. Maar dat ik ook neig naar een rechthoek, dat wist ik niet. en dan moet je toch even beter opletten.

Een van de andere eye-openers was wel dat ik toch wat meer mijn taille mag gaan accentueren. Dit wordt tevens mijn grootste uitdaging, want ik houd van wijde bovenkleding, vanwege mijn “tweede buik”. Dat zal echt een aanpassing worden in mijn hoofd en kast.

Voor deze ga ik dan zeker ook de tip van Linda proberen: gewoon een middag passen in de winkel en kijken wat me staat.

En ik heb toch leuke tips voor mouwen en halslijnen gekregen! Deze had ik zelf niet allemaal bedacht en ga ik zeker ook uitproberen!

Ik ben blij dat ik het kledingadvies bij jou heb aangeschaft, ik ga er zeker dingen uithalen waardoor ik me nog lekkerder in mijn velletje ga voelen!

~Saskia Jordens

Het Persoonlijk Kledingadvies van Relax ‘m Mode is binnen!

Mijn eerste keer doorlezen ging van “neejoh!” naar “ohja?” naar “ja, eigenlijk wel” tot “hier kan ik wel wat mee”.

Het advies zet je aan het denken en geeft een eerlijk beeld met goede tips!

Ik lees het nog een aantal keren door. Thanks Linda!

~Karin de Jong

Dankjewel voor het kledingadvies! 

Ik kan er zeker mee uit de voeten, het is voor mij een bevestiging van wat ik al wist. Een aantal naaipatronen had ik hier al liggen en daar durfde ik nog niet mee aan de slag te gaan. 

Nu ga ik er wel mee aan de slag, buiten mijn comfortzone!

~Linda Hazeveld

Wil jij graag met mij aan de slag?

Dat kan! Kies nu voor een persoonlijk kledingadvies, en leer jezelf zelfverzekerder kleden, twijfel nooit meer of iets jou wel staat en straal als nooit te voren!