Stappenplan: Creëer Overzicht in je Kledingkast

Heb je het gevoel dat je kledingkast een rommelige chaos is waarin het elke ochtend een uitdaging is om iets geschikts te vinden? 

Maak je geen zorgen, ik heb de ideale oplossing voor jou! Met mijn unieke stappenplan transformeer je jouw kledingkast in een georganiseerde oase van mogelijkheden. 

Ontdek hoe je in slechts 5 eenvoudige stappen overzicht creëert en altijd de perfecte outfit paraat hebt. Bespaar kostbare tijd, voorkom onnodige aankopen en verminder stress. 

Klik nu hieronder om direct toegang te krijgen tot het waardevolle stappenplan en maak jouw kledingkast een ware bron van inspiratie en gemak. 

Voor slechts €27 investeer je in een duurzame en stressvrije garderobe!

En ben nooit meer een kledingstuk kwijt!

Van Frustratie voor je Kledingkast, naar iedere ochtend Fluitend wakker worden

Wat levert dit stappenplan jou op?

Stel je voor dat je elke ochtend je kledingkast opent en meteen weet wat je wilt dragen. Je kunt snel iets uitkiezen dat bij je stemming en de gelegenheid past, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar kleding. En het beste van alles is dat je je niet langer zorgen hoeft te maken over het kopen van kleding die je al hebt.
  • Tijdsbesparing: Wanneer je kledingkast overzichtelijk is, hoef je minder tijd te besteden aan het zoeken naar de kleding die je wilt dragen. Alles is gemakkelijk te vinden en je kunt snel beslissen wat je wilt dragen.

  • Minder stress: Een opgeruimde kledingkast kan ook helpen om stress te verminderen. Het kan een gevoel van rust en orde creëren, waardoor je je minder overweldigd voelt door de keuzes die je moet maken.

  • Duurzaamheid: Wanneer je een goed overzicht hebt van wat er in je kledingkast zit, voorkom je dat je onnodig nieuwe kleding koopt die je eigenlijk al hebt. Dit is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

  • Betere kledingkeuzes: Door te weten wat er in je kledingkast zit en hoe het eruit ziet, kun je betere keuzes maken over wat je moet dragen en hoe je het moet combineren. Je kunt nieuwe outfits samenstellen met bestaande kledingstukken en voorkomen dat je impulsaankopen doet die niet goed passen bij je huidige garderobe.

Als je houdt van de kleding die je hebt, heb je alle kleding die je nodig hebt

Wie is Linda?

Als moeder van 2 heerlijke jongens, een lieve man en een baan die ik altijd wilde, zou je denken dat ik de gelukkigste vrouw ter wereld was. Helaas, zo voelde het niet.

Doordat ik als kind gepest ben, heb ik mezelf aangeleerd dat ik moest bewijzen naar iedereen die het maar wilde weten, dat ik het allemaal wel kon! Door deze bewijsdrang ging ik echter helemaal voorbij aan mezelf. Ik had van alles bereikt, maar ik was er totaal niet gelukkig mee. Ik deed het namelijk niet voor mezelf, maar voor anderen.

Het was tijd dat ik mezelf op nummer 1 zette, en toen ik dat deed, ging er een wereld voor me open: ik voelde me eindelijk wél gelukkig, viel aardig wat kilo’s af en was tevreden met mezelf!

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Een zoektocht die me achter de naaimachine en met veel experimenteren ontzettend veel geleerd heeft!

Ik ben dan ook kleding voor mezelf gaan maken, die ik aanpas, zodat deze kleding precies aansluit op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kan accentueren! 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

En omdat ik ervaar hoe fijn het is om zelfverzekerder en stralend door het leven te gaan, heb ik besloten om hier ook andere vrouwen mee te helpen! Ik motiveer graag vrouwen te stralen en zich te kleden waarbij zij zich goed en comfortabel voelen. Ik help ze keuzes maken voor kleding die lichaamsdelen accentueren waar ze trots op zijn. En natuurlijk help ik alle “Sew it Yourselfers” om de juiste patronen en stoffen te kiezen en zo die droomgarderobe te creëeren!

Wat kan je verwachten van het stappenplan "Creëer overzicht in je kast"?

Op deze pagina vind je een stap-voor-stap plan die je zal helpen bij het creëren van een overzichtelijke kledingkast.

We beginnen bij het sorteren van je kleding, het nemen van beslissingen over wat te houden of weg te doen, en het organiseren van de kleding die je wilt houden op een manier die voor jou werkt.

Dit stappenplan helpt je om tijd en geld te besparen, terwijl je een georganiseerde en stijlvolle kledingkast hebt die je elke ochtend gemakkelijk kunt gebruiken. 

De 5 stappen in het kort:

1. Type kledingstuk: we gaan aan de slag per type kledingstuk

2. Verdelen: we maken verschillende stapels per type kledingstuk

3. De Twijfelstapel: Hoe gaan we om met de twijfel stapel

4. Vastleggen: We gaan je kledingstukken op een overzichtelijke manier vastleggen

5. Opnieuw inrichten: Tenslotte richten we je kledingkast opnieuw in op een manier die bij jou past.

Daarnaast is er een handige bijlage toegevoegd waar jij overzichtelijk al jouw kledingstukken in kan vastleggen, zowel digitaal als op papier, net wat jouw voorkeur heeft!

 

Haal alles uit je kledingkast!

Klik hieronder om meteen het stappenplan te ontvangen en begin met het creëren van de kledingkast waar je altijd van gedroomd hebt!

En pak mijn kledingkast nu echt aan!