Flawless Fits Wardrobe

Altijd kleding die perfect bij je past!

Ben jij op zoek naar duurzame kleding op maat? Dan ben je op de juiste pagina beland! Vaak zien we kledingstijlen die gemaakt lijken te zijn voor één bepaalde soort lichaamsvorm. Ieder mens is uniek en zo ook jouw lichaam. Daardoor lijkt het soms alsof de mode gewoon niet voor jouw lichaam is gemaakt. En dat heeft niks te maken met de kledingmaat die je draagt.

Voor ieder lichaamstype is er het perfecte kledingmodel maar als je niet weet wat dat is en hoe je jouw lichaamsvorm moet stijlen dan kun je lang zoeken. Tijdens het traject neem ik je mee op avontuur om je eigen lichaam en stijl te (her)ontdekken. Ik ondersteun je tijdens die reis zowel op mentaal en fysiek gebied zodat je naast 8 kledingstukken ook de tips & tricks leert kennen om jouw lichaamstype te kleden naar de meest natuurlijke en stralende versie van jezelf. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke stijl en maken daarbij duurzame kleding op maat. Ik werk met duurzame stoffen, koop alleen in wat ik nodig heb en je weet dat bij mij alle kleding 100% eerlijk en in Nederland is gemaakt.

 

Linda poseert voor de camera terwijl zij in een rieten stoel zit in haar zelfgemaakte duurzame kleding.
Portretfoto van Linda die een zelfgemaakte duurzame outfit draagt van een groen t-shirt en een zwart vest.

Welke reis heb ik zelf doorgemaakt?

Het is allesbehalve toevallig dat ik (ondernemende) vrouwen ben gaan helpen met het vergroten van hun zelfvertrouwen. Het middel wat ik daarvoor gebruik is kleding, maar mijn verhaal gaat nog een stukje dieper dan dat..

Als kind zijnde was het al snel duidelijk dat ik met mijn impulsieve karakter een mikpunt van pesten zou worden. Ik was héél nieuwsgierig, en met mijn onderzoekende houding zorgde ik ervoor dat ik overal als eerste bij was. Hoe hard ik ook mijn best deed, ik leek er nooit echt bij te horen. Ik legde de lat zo hoog dat een ander er nooit bij zou kunnen komen. Ik wilde laten zien dat ik het wél kon en ontwikkelde een sterke bewijsdrang. Ik begon mijn zorgen weg te eten en negeerde wat er innerlijk gaande was. In 2018 voelde ik me steeds vaker chagrijnig, moe en hield ik nauwelijks energie over voor mijn gezin. Mijn optimisme werd steeds minder en ik herkende mezelf niet meer terug.

Met de nodige steun van mijn omgeving besefte ik dat het zo niet langer door kon gaan en dat ik heel hard op een burn-out af aan het rennen was. Ik besloot daarom hulp in te schakelen van een psycholoog en een afslank studio en werkte zowel mentaal als fysiek aan mijn zelfbeeld. Na een klein jaar was ik inmiddels 25 kilo lichter maar stuitte ik opnieuw tegen een probleem aan. Veel kleding zat nog steeds niet mooi of comfortabel. Ik maakte al een tijdje zelf de kleding voor mijn zoontjes en met mijn creatieve inleg besloot ik ook aan de slag te gaan voor mezelf.

Opeens kon ik zelf kiezen welke lichaamsdelen ik wilde accentueren! Nu zat mijn kleding wel mooi en kon ik kiezen uit een ruime selectie goed zittende en leuke kleding. Ik werd hier zelf zo blij van dat Relax ‘m Mode geboren werd en ik aan de slag ging om anderen net zo te laten groeien in zelfvertrouwen als dat ik toen zelf deed.

 

Wat moet ik nu weer aantrekken..

Hoe vaak heb jij in een pashokje gestaan en baalde je van wat je voor je zag? De ene maat is te klein, die daarboven weer te groot. Zit die prachtige broek perfect om je benen, gaapt het weer bij je taille..

Het kan een enorme uitdaging zijn om kleding te vinden die comfortabel zit, mooi staat bij jouw figuur en dan ook nog in de kleur die past bij je smaak. Je wordt steeds bewuster van de Fast Fashion industrie en wilt duurzame kleding waar niemand voor heeft hoeven lijden. Klinkt als een onmogelijke taak, of niet? Dit is nu net de reden waarom ik dit traject begonnen ben. Een nieuwe garderobe met duurzame kleding op maat gemaakt, in jouw pasvorm, favoriete stof & kleur. En het mooiste van alles? Het is duurzaam, eerlijk geproduceerd en in Nederland gemaakt. 

Verlang jij naar een persoonlijke ervaring waarin je samen met een kleding expert op zoek gaat naar de perfecte garderobe? Zodat je weer zelfverzekerd rondloopt in kleding die op maat is gemaakt en uitstraalt wat jij graag wilt? Het Flawless Fits Wardrobe traject is bedoeld voor (ondernemende) vrouwen die klaar zijn met goedkope en slecht zittende kleding. Het is tijd om jezelf serieus te nemen en je lichaam vanuit liefde te leren kleden!

 

Linda moet om zichzelf lachen en zit op een bankje terwijl ze verschillende stoffen op schoot heeft liggen. Ze draagt haar eigen duurzame op maat gemaakte kleding.

Review Flawless Fits Wardrobe

Rosanne Boxum
Rosanne BoxumBusiness Coach & Strateeg
Lees verder
Vroeger voelde ik me nooit helemaal ergens bij horen. Niet populair genoeg. Niet groot genoeg. Niet mooi genoeg. Niet leuk genoeg. Niet genoeg. Kleding heeft mij ook lange tijd zo doen voelen: klein. Of uit proportie. Anders. Want broeken zijn vaak te lang of, vooral sinds ik ben afgevallen, veel te groot. En mooie blousjes zaten nooit goed bij mijn borsten. Die in vergelijking met niet mega groot zijn, maar toch voelde mijn bovenlichaam altijd ‘groot’. Want: knelpunt bij m’n bovenarmen, schouders te breed, borsten te hoog waardoor knoopjes openstaan…

Toen ik naar mijn kast keek een maand geleden zag ik niet de Rosanne die ik nu ben. Ik zag dat kleine meisje van 15 die nergens bij hoorde. Onzeker. Niet gezien. Niet goed genoeg. Ik wilde anders. Het was klaar. Tijd voor verandering. En die verandering gaf Linda mij ♥️.

Want ik ben niet minder, niet te klein of te groot. Ik ben precies goed. Gewoon anders. Uniek. Zoals iedereen. En hoewel je nog moet beginnen aan het maken van de kleding, alleen al het opmeten en besef dat die maten niet matchen met wat standaard in de winkels ligt was een mega eye opener. En hoe ik mijn mooie punten nóg mooier kan maken met de juiste pasvormen geeft mij een extra boost. Echt Linda… je weet volgens mij half niet hoeveel je voor mij hebt gedaan. Nú al.Ik kan niet wachten op al het moois dat je voor me gaat maken. Maar ik weet zeker dat het fantastisch wordt. 🥰

Een getekend figuur kijkt naar zichzelf in de spiegel en ziet daar 3 verschillende lichaamsvormen, de zandloper, peer en appel.

Ben jij tevreden met jezelf?

Het Flawless Fits Wardrobe traject neemt je niet alleen fysiek op reis. Naast de op maat gemaakte garderobe gaan we samen op een innerlijke zoektocht die ervoor zorgt dat je met meer liefde en compassie naar je lichaam kunt gaan kijken.

Zelfvertrouwen speelt een grote rol bij het dragen en kiezen van de juiste kleding. Je kan de meest perfecte kleding op maat maken, als je niet van je lichaam leert houden staat niks mooi in jouw ogen. Tijdens het traject gaan we kijken naar jouw overtuigingen en patronen die er misschien al wel heel lang zitten. We gaan stap voor stap werken aan het in kaart brengen van jouw lichaam. Hierdoor leer je samenwerken met je lichaam en hoef je er niet langer mee te vechten. Je leert haar accepteren en zelfs waarderen waardoor je je dichter bij jezelf gaat voelen.

 

Flawless Fits Wardrobe traject in 7 stappen

Een nieuwe garderobe in 7 stappen!

Zoals je misschien al wel is opgevallen gaat het bij dit traject niet alleen om de kleding zelf maar nemen we ook een stukje mindset mee. We gaan ervoor zorgen dat jij een prachtige nieuwe garderobe hebt die helemaal past bij wie jij wil zijn. Zodat je vervolgens ook trots in de spiegel durft te kijken en kunt zien dat jouw innerlijke stijl ook van buiten zichtbaar is geworden. Na het traject ben je 8 kledingstukken en een flinke boost zelfvertrouwen rijker geworden!

In de 7 stappen hieronder laat ik je zien hoe het traject eruitziet en wat je precies van mij kunt verwachten.

Stap 1: Intake

Voordat we aan de slag gaan met de praktische zaken zoals het opmeten van jouw maten gaan we eerst eens onder de loep nemen hoe jij naar jezelf en je kleding kijkt. Hoe comfortabel voel jij je in jouw lichaam en wat ervaar je als je kleding draagt die prachtig zit? Welke gevoelens komen er naar boven als jouw kleding uitstraalt hoe jij jezelf wilt neerzetten in de wereld? En niet onbelangrijk, waar loop je tegen aan met het passen van kleding?

Relax`m_Mode_Proces 1
Duurzame op maat gemaakte kleding

Stap 2: Maten opnemen

Als we in kaart hebben gebracht hoe jouw gevoelens tegenover je lichaam en kleding zijn gaan we over naar de eerste praktische en belangrijke stap. Het opmeten van jouw maten! Doordat we vakkundig jouw maten gaan opmeten weten we zo precies dat de op maat gemaakte kleding straks ook echt als gegoten zal zitten. Geen kant en klare kledingmaten die nét niet passen maar een garderobe die op jouw lichaam is geschreven!

Duurzame op maat gemaakte kleding

Stap 3: Lichaamsvorm bepalen

Aan de hand van jouw maten gaan we bepalen wat voor lichaamsvorm je hebt zodat we in de volgende stap kunnen gaan kijken welke soorten kleding het beste passen bij jouw verhoudingen. De bedoeling hiervan is om inzicht te verkrijgen in jouw unieke lichaamsvorm zodat je ook zelf kan gaan inzien waarom bepaalde kleding wel óf juist niet staat. 

Een getekend figuur kijkt naar zichzelf in de spiegel en ziet daar 3 verschillende lichaamsvormen, de zandloper, peer en appel.
Relax`m_Mode_Proces 4

Stap 4: Modellen bepalen

Op basis van jouw lichaamsvorm gaan we samen bepalen welke modellen kleding we gaan maken. Dit doen we aan de hand van kleding die het beste bij jouw lichaamsvorm past maar natuurlijk ook met jouw voorkeur, wensen en stijl. We gaan kijken welke kleuren favoriet zijn, wat het beste past bij jou en jouw lichaamsdelen het mooist laat uitkomen. We maken een mooie variatie van kleding zodat je met jouw nieuwe garderobe oneindig kunt mixen en matchen.

Relax`m_Mode_Proces 4

Stap 5: Stoffen uitkiezen

Als we de verschillende modellen hebben uitgekozen gaan we samen aan de slag om de perfecte stof uit te kiezen. Ik werk alleen met duurzame stoffen en veel daarvan zijn rekbaar zodat ze altijd mooi om je lichaam vallen. Er is ruime keuze in kleur en stofsoort zodat we altijd iets vinden wat zowel mooi past bij het model van de kleding als jouw eigen smaak en stijl.

Duurzame op maat gemaakte kleding
Relax`m_Mode_Proces 6

Stap 6: Kleding combinaties

Bij het kiezen van de juiste modellen en de verschillende soorten stof houden we er rekening mee dat de kleding onderling gecombineerd kan worden. Duurzaamheid zit niet alleen in het maakproces maar ook in hoe je jouw kleding combineert. We hoeven geen tientallen shirtjes en broeken te hebben als we voor de juiste kleding zorgen. Als de kleding goed aansluit op elkaar kun je met een kleine garderobe enorm veel mooie combinaties maken. Zo ga je bewuster kijken naar kleding, maar je leer je ook om optimaal gebruik te maken van jouw kledingkast.

Relax`m_Mode_Proces 6

Stap 7: Kleding maken

En dan is het zover! Het feest kan beginnen, ik ga dan eindelijk aan de slag met jouw nieuwe op maat gemaakte garderobe! De kleding kan in 2-4 delen naar je toegestuurd worden zodat je gedurende het gehele traject je zelfvertrouwen kan zien groeien. Tijdens het maakproces houden we ons lijntje kort en blijven we in verbinding over de kledingstukken.

Duurzame op maat gemaakte kleding

Haal nog meer uit onze samenwerking!

Empowerment Traject

Dat de kleur van kleding belangrijk is voor wat je uitstraalt weten de meeste dames wel, maar hoe kies je nu die juiste kleur?

Je kan natuurlijk gewoon kleuren kiezen die je mooi vind, maar laten we eerlijk zijn: als je écht wil opvallen, zal je volledig in je kracht moeten gaan staan.

Door precies te weten wie je bent en waar je voor staat, kan je dat ook uitstralen naar je (potentiële) klanten. En hoe kan je dat nu beter doen dan door kleuren te gebruiken voor je outfits – en dus ook jouw personal branding – die precies passen bij jou als persoon?  

Rachel

Dankzij de Persoonlijke Kracht-sessie kan Creative Consulent Rachel Kabelaar, je laten zien hoe je in de kern in elkaar zit en waar jouw vlammetje van gaat branden, zodat je jouw (online) profilering ijzersterk kan neerzetten en mensen kan meenemen in jouw missie met jouw prachtige op maat gemaakte outfits. 

Exclusive Traject

Op het moment dat jij vol zelfvertrouwen in je kracht staat, omdat je je nieuwe op maat gemaakte kleding draagt, wil je dat uiteraard ook vastleggen!

En dat snap ik, daarom bied ik jou ook een Exclusive pakket aan!

Daar vind je naast de persoonlijke Kracht-sessie, ook een Personal Branding shoot met Fotograaf Floor Mommers, van Mommersfotografie. 

Zo kan je het traject afronden met een luxe fotoshoot, zodat jij niet alleen een mooie herinnering aan dit traject hebt, maar ook meteen nieuwe branding foto’s hebt voor jouw website, socials en drukwerk!

WhatsApp Image 2022-08-22 at 7.46.17 PM

Floor stelt jou tijdens de fotoshoot helemaal op je gemak, en zorgt ervoor dat jouw unieke uitstraling en kracht mooi worden vastgelegd. 

Tijdens de shoot heb je gedurende 3 uur de mogelijkheid om al jouw outfits vast te leggen, met alle mogelijke combinaties, op 2 tot 4 verschillende locaties. 

Praktische informatie

Het Flawless Fits Wardrobe traject duurt in totaal 6 maanden waarin we de basis gaan leggen voor een stralende nieuwe garderobe. Hierin neem ik je mee in een onderzoek naar jouw lichaamsvorm, gaan we samen de modellen en stoffen bepalen en krijg jij 8 duurzame en op maat gemaakte kledingstukken (2 broeken, 1 rok, 3 tops/shirts/truien, 1 jurk en 1 jasje/vestje). De kledingstukken worden in 4 delen opgestuurd gedurende de 6 maanden van het traject.

De Persoonlijke kracht sessie wordt ingepland voordat we op zoek gaan naar passende stoffen voor jouw kledingstukken. De fotoshoot vind aan het einde van het traject plaats.

Klik op de onderstaande button zodat je gelijk jouw kennismakingsgesprek kunt inplannen.

Basis 
Pakket

€ 2200,-

Empowerment
Pakket

Empower
ment
Pakket

€ 2400,-

Exclusive 
Pakket

€ 2950,-

"Het grootste cadeau dat jij jezelf kan geven is je vanuit liefde voor je lijf te kleden"

Wat vinden anderen van Relax 'm Mode?

Relax`m_Mode_Proces 1
Tara van der Ven
Tara van der VenOnline marketing Coach
Lees verder
Niet alleen levert ze snel werk, zodat ik mijn flared pants al voor de koudere dagen in huis heb, maar ook super nauwkeurig en van goede kwaliteit. De broek is precies op maat gemaakt en zit heerlijk. Ik kan de broek gebruiken als chill broek, maar hij staat ook prachtig met een hakje eronder. Kortom, voor elke gelegenheid geschikt!
Kimberly Esselink
Kimberly EsselinkGrafisch Vormgever
Lees verder
Superblij met de Flared Pants die Linda voor me heeft gemaakt. Hij zit precies goed en was het wachten zeker waard! De stof is heerlijk zacht en de kontzakken maken de broek helemaal af. Daarnaast is Linda ook nog eens ontzettend aardig en reageert ze snel op vragen. Zeker een aanrader!
Saskia Jordens
Saskia JordensEigenaresse TassenKas
Lees verder
De stof voor de Flared Pants heb ik zelf uitgekozen, ik heb gekozen voor de kleur flessengroen. Ondanks dat ik zelf ook kleding kan naaien, ben ik erg blij dat ik het bij Linda heb besteld. Zo is de broek nu helemaal op maat gemaakt en ook nog eens super netjes afgewerkt. Ik ben er heel blij mee, de Flared Pants past echt top!
Vorige
Volgende

FAQ

Meest gestelde vragen & antwoorden

We maken meestal gebruik van rekzame stoffen die passen bij het model en soort kledingstuk wat je kiest. De stoffen zijn altijd duurzaam en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Samen kijken we wat het beste bij jouw stijl en gekozen kledingstuk past.

Tijdens het Flawless Fits traject spreken we ten minste 1 keer offline af. Zo kan ik zelf de juiste maten opnemen en weten we zeker dat de gemaakte kleding straks ook echt als gegoten zit. Dit is een belangrijk onderdeel van het traject want als de maten niet helemaal juist zijn gaat de kleding niet goed zitten zoals het hoort.

We hebben in totaal 4 vaststaande momenten waarop we contact hebben met elkaar. Tijdens de intake om de vragenlijst te bespreken, tijdens het offline opmeten, tijdens het bespreken van de modellen en stofkeuzes en tijdens het afronden van het traject. Uiteraard mag je tussendoor altijd contact met me opnemen voor eventuele vragen.

Laat je zeker niet remmen door de investering van dit traject. De kosten hoeven niet ineens voldaan te worden, maar kan ook in maximaal 6 termijnen betaald worden.

Ben je nieuwsgierig of het Flawless Fits Wardrobe traject iets voor jou is? Klik dan op onderstaande button om een kennismakingsgesprek in te plannen.