Jaa, er is vandaag weer een nieuw patroon toegevoegd aan de al uitgebreide collectie van Sofilantjes!

Maak kennis met de Potens Sweater, een super leuk unisex longsleeve patroon met wel 4 verschillende opties voor het voorpand, 1 colorblock mouw optie en 2 mouwlengtes!

De basis van de sweater is een raglan mouw. Dit is een mouw die doorloopt tot aan de halsboord, waardoor je geen mouwnaad krijgt. Het voorpand heeft 4 verschillende opties: Optie A is een plain voorkant, zonder colorblock opties, de andere 3 opties zijn allen colorblock opties.
  • Optie B, een schuine streep op het voorpand
  • Optie C, de schuine streep is in 2 delen gesplitst, waardoor je 2 lange driehoeken krijgt
  • Optie D, de schuine streep is in 4 delen gesplitst, woordoor je een bliksemschicht in het voorpand kan creeëren!

Naast deze gave colorblock opties voor het voorpand, heeft de Potens ook een colorblock optie voor de mouw, waarbij je de kop van de raglan mouw in een andere stof kan maken. 

Ik heb optie D mogen testen voor jullie, de stoere bliksemschicht, met een normale lange mouw.Ik heb ervoor gekozen alleen de stof van de bliksem in een contrasterende stof te maken, waardoor deze extra opvalt in het verder gespikkelde shirt. 

Het shirt is gemaakt in maat 4y/104 en verlengd naar 5y/110 en past hem heerlijk! Mijn jongste draagt hem heel graag, en mijn oudste heeft al een verzoek neergelegd voor net zo’n stoer shirt!

Wil jij nu ook zo’n stoere sweater voor jouw zoon of dochter, neem dan gerust contact met me op, want ik maak er graag een voor jou! Wil je meer informatie over het op maat maken van kinderkleding? Klik dan op de button “Op maat gemaakte kinderkleding”.

Share