Cora Shirt

Het Cora Shirt is een heerlijk tijdloos model, dat je het hele jaar door kan dragen! Het is een divers model, omdat hij getailleerd is, maar niet aansluit, uit te voeren is met 4 verschillende mouwen en 2 verschillende halslijnen, zo is er voor ieder wat wils.

Ik ben namelijk niet zo van trends, kleding hoeft niet “in de mode” te zijn, het is juist van belang dat je kleding draagt die lekker zit en mooi staat!

En laat het Cora Shirt daar nu een ideaal voorbeeld van zijn. De rekbare stof draagt super comfortabel, en met de keuze uit verschillende mouwen en halzen is er altijd een optie die precies bij jou past!

Daarnaast is hij als model voor iedere lichaamsvorm geschikt! Hij geeft wat volume aan de schouders als je kiest voor de vlindermouw, terwijl hij mooi aansluitend zit rond de schouders met de andere 3 mouwen.

En dat is niet het enige, want ook in de halslijn biedt dit shirt variatie, door te kiezen voor een ronde hals of een v-hals. Scroll gerust door deze pagina om nog een aantal Cora Shirts die ik afgelopen jaar heb mogen maken te bewonderen. Of klik op onderstaande button om meteen jouw op maat gemaakte Cora Shirt te bestellen!

zandloper complete plaatje met vorm

Op maat gemaakt

Iedere vrouw is uniek, en ook haar lichaam is uniek. Daarom is het helemaal niet gek dat je niet alle kleding past.

Soms zit een kledingstuk gewoon niet goed, mooi of lekker, omdat het ontworpen is voor een ander figuur dan jouw figuur. 

Dat is dan ook meteen het nadeel van confectiekleding: Die kleding gaat ervanuit dat iedere vrouw dezelfde lichaamsverhouding heeft, en dat is niet zo.

Daarom wordt alle kleding bij Relax ‘m Mode op maat gemaakt, ook dit Shirt! 

Na je bestelling ontvang jij een mail met uitleg over het opnemen van jouw maten, zodat ik het shirt precies passend voor jouw lichaam kan maken! 

Zo kan ik hem smaller of breder maken in rond je borst of taille, maar ook de lengte van het shirt pas ik aan. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen voor 4 verschillende mouwen en 2 halslijnen. Ga jij voor een ronde of v-hals?

Duurzaam & Eerlijk

Een van mijn kernwaarden is dat ik eerlijkheid erg belangrijk vind. En in de huidige mode industrie is die helaas weinig aanwezig.

Toen ik met naaien begon, en op zoek was naar eerlijke en duurzame stoffen, schrok ik van het prijskaartje. Als duurzame stoffen al zo duur zijn, hoe kan het dan dat de kleding in de grote winkelketens zo goedkoop is? Het kan niet anders, dan dat daar geen eerlijke prijs voor betaald wordt. Niet aan de werknemers die de stof en kleding maken, maar ook niet voor het milieu.

Zo kwam ik erachter dat de mode industrie een van de meest vervuilende industriesectoren van de wereld is. En daar wilde ik niet aan bijdragen. Ik wil laten zien dat het anders kan, door gebruik te maken van duurzame stoffen en eerlijk geproduceerde kleding. 

Dit is dan ook de reden dat ik werk met duurzame stoffen en dat de kleding door mijzelf, in Nederland, wordt gemaakt. Zo kan ik jou garanderen dat er rekening wordt gehouden met de belasting van het milieu en dat de kleding op een eerlijke manier gemaakt wordt.

Ik wil laten zien dat het anders kan:
Eerlijk & Duurzaam

Wat vinden anderen?

De stoffencollectie

Voor het Cora Shirt zijn een aantal duurzame stoffen geselecteerd, waar ik je graag wat meer over vertel!

Voor het draagcomfort is een rekbare soepele stof het uitgangspunt voor het Cora Shirt. De soepelvallende stof die ik hiervoor gekozen heb, bestaat dan ook uit 96% TENCEL™ Lyocell , wat een ademend materiaal is (vergelijkbaar met katoen), die op duurzame wijze is gewonnen, en 4% elasthaan.

Elasthaan is een rekbare synthetische vezel, die ervoor zorgt dat de stof zijn vorm behoud en dat de stof tijdens het dragen niet uitlubberd.

Er zijn 8 verschillende kleuren beschikbaar:

  • Zwart
  • Maroon
  • Mustard
  • Emerald
  • Deep Navy
  • Cider
  • Berry
  • Lapis
Het is ook mogelijk het Cora Shirt in een andere soepele rekbare stof of kleur te laten maken, neem dat even contact met me op.
62061.jpg
62061-1.jpg

Een aantal voorbeelden:

Veel gestelde vragen

Nadat ik jouw maten heb ontvangen zorg ik ervoor dat je het shirt binnen 3 weken in huis hebt.

Nadat je het shirt hebt besteld ontvang je een mail waarin wordt uitgelegd welke maten je voor me mag opmeten. In de mail wordt kort toegelicht hoe je deze maten het beste kan opnemen, zodat het kledingstuk als gegoten zit. Als je de maten hebt opgenomen kan je deze per mail aan me doorgeven.

Een op maat gemaakt Cora Shirt is al te bestellen vanaf € 119! 

Dat kan zeker! Ben je op zoek naar een ander shirt, stuur me dan gerust een berichtje (via contact), dan ga ik kijken wat ik voor je kan betekenen!

Ja dat is zeker mogelijk! Kies voor een leuk printje of een andere effen kleur. Ik ga graag samen met jou in overleg om te bepalen welke kleur het beste bij jou aansluit. Stuur me een berichtje (via contact) dan gaan we samen aan de slag.

Wil jij ook stralen in zo'n uniek Shirt?
Klik dan op onderstaande button!