Wat super gaaf dat je met het werkboek aan de slag gaat!

Je ontvangt het werkboek over 5 minuten in je mailbox. Kun je ‘m niet vinden? Controleer dan ook even je spam box, want helaas verdwijnen daar soms wat mailtjes in.

Terwijl je wacht, heb ik nog een UNIEK aanbod voor je, waardoor je precies weet hoe jij je lichaam kan kleden!

Met het werkboek kan je nu bepalen welke korte broek het beste jouw lichaam past!

Het werkboek is dus heel waardevol om te leren wat de ideale korte broek is. Ik ga echter niet uitgebreid in op andere kledingstukken die bij je zullen passen. Waarom dan niet?

Daarvoor heb ik écht meer informatie over jou nodig, zodat ik je een kledingadvies op maat kan geven! Elk lichaam is immers uniek.

In het Persoonlijk Kledingadvies (geheel online) geef ik jou een kledingadvies passend voor jouw lichaam en in lijn met jouw kleding- en kleurvoorkeuren.

Na dit op maat gemaakte advies weet jij:

 • Welke kleding je lichaam complimenteert
 • Welke combinaties je uit je eigen kledingkast kunt maken
 • Welke kleding je minder goed staat
 • De rest van je leven welke kledingstukken je kunt kopen!

Het Persoonlijk Kledingadvies in combinatie met het E-book zorgt er dus voor dat jij nooit meer kledingmiskopen zal doen en voortaan heerlijk zelfverzekerd nieuwe kleding kan kopen

Als jij nu besluit het Persoonlijk Kledingadvies aan te schaffen, betaal je geen € 227, maar slechts € 177! Dit is een eenmalig aanbod.

Dit vinden andere vrouwen van het 

persoonlijk kledingadvies:

“Een tijdje terug heb ik het persoonlijk kledingadvies bij Linda besteld en ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb! 

Het is echt advies op maat, precies passend bij mijn figuur, kleuren en bij mij als persoon.

Een aantal punten waren een bevestiging van wat ik al dacht, maar er zaten ook punten bij die mij helpen buiten mijn comfort zone te gaan. 

Met behulp van Linda’s advies ben ik nu mijn capsule wardrobe aan het samenstellen, waar ik hopelijk lang van kan genieten. Heel erg bedankt Linda!”

~Mariëtte Vosman

“Dat ik een peer figuur heb, dat wist ik wel. Brede heupen, smalle schouders. Maar dat ik ook neig naar een rechthoek, dat wist ik niet. en dan moet je toch even beter opletten.

Een van de andere eye-openers was wel dat ik toch wat meer mijn taille mag gaan accentueren. Dit wordt tevens mijn grootste uitdaging, want ik houd van wijde bovenkleding, vanwege mijn “tweede buik”. Dat zal echt een aanpassing worden in mijn hoofd en kast.

Voor deze ga ik dan zeker ook de tip van Linda proberen: gewoon een middag passen in de winkel en kijken wat me staat.

En ik heb toch leuke tips voor mouwen en halslijnen gekregen! Deze had ik zelf niet allemaal bedacht en ga ik zeker ook uitproberen!

Ik ben blij dat ik het kledingadvies bij jou heb aangeschaft, ik ga er zeker dingen uithalen waardoor ik me nog lekkerder in mijn velletje ga voelen!”

~Saskia Jordens

Dankjewel voor het kledingadvies!

Ik kan er zeker mee uit de voeten, het is voor mij een bevestiging van wat ik al wist. Een aantal naaipatronen had ik hier al liggen en daar durfde ik nog niet mee aan de slag te gaan.

Nu ga ik er wel mee aan de slag, buiten mijn comfortzone!

~ Linda Hazeveld

Het Persoonlijk Kledingadvies van Relax ‘m Mode is binnen!

Mijn eerste keer doorlezen ging van “neejoh!” naar “ohja?” naar “ja, eigenlijk wel” tot “hier kan ik wel wat mee”.

Het advies zet je aan het denken en geeft een eerlijk beeld met goede tips!

Ik lees het nog een aantal keren door. Thanks Linda!

~ Karin de Jong

Dit houdt het Kledingadvies in

Vanuit het Persoonlijk Kledingadvies geef ik jou een compleet advies, waarin je het volgende terugvindt:

 • Jouw lichaamsvorm en verhouding wordt bepaald op basis van de maten die je doorgeeft.
 • Je krijgt advies over welke kleding jouw lichaam het beste staat. Hierbij wordt stilgestaan bij ieder kledingstuk, denk aan tops, truien, broeken, rokken, jurken en nog meer.
 • Op basis van de kleurtoon van jouw huid, kleur haar en ogen bepaal ik welke kleuren jou het beste staan.
 • Je krijgt naast kleuradvies ook tips om kleuren te combineren en je leert hoe je kleuren kan gebruiken, passend bij jouw lichaamsvorm.
 • Ik geef advies over de kleding die jij wel en niet graag draagt.
 • Ik sta stil bij jouw overtuigingen over en voorkeuren voor kleding. Zijn de overtuigingen juist en kan je op je gevoel afgaan of juist niet? Daarbij geef ik ook tips buiten jouw comfortzone, om zo nieuwe kleding voor jouw lichaam te ontdekken. 

Dit krijg je toegestuurd in een uitgebreid werkboek toegespitst op jouw stijl en figuur. Dit document is de ideale basis om jouw kledingkast te vullen met kleding die precies bij jou past.

En dit advies, speciaal op maat gemaakt voor jou, is nu te verkrijgen voor slechts €177 in plaats van €227!

Wie is Linda?

Tegenwoordig voel ik me fijn en zelfverzekerd in de kleding die ik draag, maar dit is niet altijd zo geweest…

Een tijd geleden was ik het zat. Na het inzicht dat ik meer aandacht aan mezelf mocht gaan geven, ging er ook een knop om in mijn hoofd. De extra kilo’s die er door mijn eetbuien waren bijgekomen, moesten er echt af. Maar ook daarvoor geldt dat dat niet zomaar gedaan is. Na verschillende pogingen met gezonder eten en meer bewegen, heb ik een voor mij rigoureuze stap gezet. Ik ben naar een afslankstudio gegaan, waar ik met behulp van koolhydraatarme maaltijdvervangers en een lichte avondmaaltijd begon met afvallen.

Meestal was ik het na 3 maanden zat, maar doordat dit nu zo goed voelde, ik eindelijk van mijn suikerverslaving af was, zette ik door, en was ik in een klein jaar ruim 25 kg lichter! Wauw, wat voelde dat goed! Ik bewonderde foto’s van mezelf, kon genieten van wat ik zag in de spiegel, zo ontzettend fijn!

Tijd voor nieuwe kleding, dit bleek nog niet zo makkelijk

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Trots ging ik met mijn nieuwe lijf op pad, op zoek naar passende kleding, maar wat bleek: veel kleding zat nog steeds niet mooi, het model stond me niet, ik leek nog steeds stevig in sommige modellen, maar bovenal, veel kleding zat gewoon niet lekker.

Gelukkig had ik de afgelopen jaren al veel kleding voor mijn kinderen gemaakt en ben ik dus handig achter de naaimachine. Ik ben dan ook meer kleding voor mezelf gaan maken, die ik zodanig kon aanpassen dat dit precies aansloot op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kon accentueren! Zo ben ik dol op V-halzen, getailleerde kleding en jurken met een rechte rok. 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

En omdat ik ervaar hoe fijn het is om zelfverzekerder en stralend door het leven te gaan, heb ik besloten om dit ook voor anderen aan te bieden! Ik motiveer vrouwen te stralen en te kleden waar zij zich goed en comfortabel in voelen. Ik help ze keuzes te maken voor kleding waarin zij de lichaamsdelen accentueren waar ze trots op zijn. En natuurlijk maak ik voor al die prachtige vrouwen ook heel graag kleding op maat. Kleding die past bij jouw stijl, wat jij wil uitstralen en die precies goed zit!

Voor wie is het Persoonlijk Kledingadvies geschikt?

Jij bent op zoek naar:

 • Een kledingkast vol passende kleding
 • Kleding die de lichaamsdelen waar jij trots op bent accentueert
 • Kleding waar jij je zelfverzekerd in voelt
 • Een positieve mindset over jouw kleding en uitstraling
 • Kleding die qua kleur bij jouw huid, haarkleur en kleur ogen past, waardoor je nog meer gaat stralen
 • Rust en overzicht in jouw gebalanceerde kledingkast
 • Een overzicht van kleding die past bij jouw lichaamsvorm

Voor deze mensen is het persoonlijk kledingadvies niet geschikt:

 • Je hebt al een volledig gebalanceerde kledingkast 
 • Jij weet precies welke kleding je goed staat 
 • Jij straalt in de kleding die je nu draagt
 • Je bent een man 😉
 • Je durft totaal niet te experimenteren buiten je comfortzone
 • Je bent op zoek naar een personal shopper, niet naar advies voor kleding, maar naar de kleding zelf