Wat super gaaf dat je met het e-book aan de slag gaat!

Je ontvangt het E-book over 5 minuten in je mailbox. Kun je ‘m niet vinden? Controleer dan ook even je spam box, want helaas verdwijnen daar soms wat mailtjes in.

Terwijl je wacht, heb ik nog een UNIEK aanbod voor je, waardoor je nooit meer kledingmiskopen doet!

Met het e-book kan je nu je lichaamsvorm bepalen, een prima hulpmiddel om te bepalen welke kleding goed bij jouw lichaam past! 

Het e-book is dus heel waardevol om jouw eigen lichaamsvorm te leren kennen. Ik ga echter niet uitgebreid in op hoe en met welke kleding je jezelf stralend kan kleden. Waarom dan niet?

In mijn ogen is de basis van jezelf stralend kunnen kleden, namelijk een lichaam waar je tevreden mee bent. En dat hoeft niet door jouw lichaam in een bepaalde kledingmaat te proppen, of het ideale gewicht na te streven. Nee, tevreden zijn met je lichaam doe je vooral door met jouw mindset aan de slag te gaan!

En daar kan ik je bij helpen!

Tenminste, als jij samen met mij het avontuur aan gaat door mijn online cursus te volgen. 

De kijk die jij op jouw lichaam hebt kan je namelijk veranderen. En dat is een groot onderdeel van mijn nieuwe online cursus “Jezelf Stralend Kleden”, die start op 22 september 2021.

Stap nu in voor slechts € 27 (ipv €47) en leer jezelf in 2 weken stralend kleden!

DSC03091

Herken je dit?

Je loopt in de ochtend gedachteloos naar je kledingkast, trekt het bovenste shirt en de bovenste broek uit je kast, en trekt ze aan.  Je kijkt bewust niet in de spiegel, want je weet dat je niet blij bent met wat je in de spiegel ziet, en je gaat liever die confrontatie niet aan.

Daarnaast houdt je je voor dat het niet uitmaakt of jij blij bent met wat je ziet in de spiegel, als jij er maar voor zorgt dat je je werk doet en altijd klaar staat voor je man, vrienden en kinderen . Als zij tevreden zijn, ben jij dat ook, toch?

Diep van binnen weet je dat dat niet klopt en zo voelt het ook. Je wil niet langer het gevoel hebben dat je jezelf verstopt, de confrontatie uit de weg gaat. Je zou best wat meer tijd en aandacht aan jezelf willen besteden, maar je weet simpelweg niet waar je moet beginnen. Weer het zoveelste dieet volgen, om volgens de maatschappij erbij te horen? Nee, die fase ben je voorbij. Je beseft je dat je gewicht je niet persee gelukkiger maakt. Er is een verandering op een ander vlak nodig

Je wil aan de slag met kleine stappen die kunnen leiden tot een beter zelfbeeld van jezelf en van je lichaam, zodat ook jij weer met opgeheven hoofd stralend de wereld in kan en aan kan!

DSC02932

Trots op jezelf

Het lijkt jou heerlijk om weer met een zelfverzekerd gevoel in de spiegel te kunnen kijken en trots te zijn op de vrouw die daar staat. Trots op de weg die je hebt afgelegd, om je lichaam te accepteren zoals zij is, en je te kleden zodat jij je comfortabel voelt en straalt.

De foto’s gemaakt op de verjaardag van één van je familieleden bekijk je inmiddels met trots. Je hebt niet het gevoel meer de hele dag bezig te zijn met het ontwijken van de fotocamera, maar je bent blij met de vrouw die je nu bent en je laat dat graag vastleggen!

Jij wilt tijd en aandacht aan jezelf geven, zonder dat daar je werk, man, vrienden of familie onder hoeven te lijden. Sterker nog, je weet dat als jij de beste versie van jezelf bent, dat je ook de beste werknemer, vrouw, moeder, vriendin, dochter en zus bent!

Je verstopt je niet meer, maar je gaat het avontuur aan. Hoe groot of klein het avontuur ook mag zijn, elke stap voelt als een overwinning en geeft je meer en meer zelfvertrouwen dat het pad wat jij nu bewandeld het juiste is.

Je geniet met volle teugen van het leven en maakt je geen zorgen meer over hoe je er uit ziet, je weet dat alles goed is. Inmiddels is het accepteren van jouw lichaam vanzelfsprekend geworden en snap je niet waarom jij dit niet eerder hebt gedaan!

Dit kan jij na het volgen van de cursus

  • Je neemt afscheid van niet helpende overtuigingen over jouw lichaam en op het gebied van kleding
  • Je bent je bewust van jouw lichaamsbeeld en je start met het accepteren van jouw lichaam
  • Je ontdekt welke vorm jouw lichaam heeft en hoe dit impact heeft op het kleden van jouw lichaam
  • Je leert waar je op moet letten bij het kiezen van kleding voor jouw bovenlichaam, onderlichaam, of jouw gehele lichaam.
  • Je weet hoe je kledingstukken kan combineren, zodat ze jouw lichaam complimenteren.
  • Je past kleur toe om delen van jouw lichaam te accentueren of te camoufleren.
  • Je bouwt aan nieuwe positieve overtuigingen over jouw lichaam en de kleding die jouw lichaam het beste past
  • Je stelt een nieuwe garderobe samen op basis van jouw nieuwe inzichten en overtuigingen.
  • Je twijfelt niet meer over welke kleding jou het beste staat, en straalt als nooit te voren!

Ervaringen van andere vrouwen

“Dat ik een peer figuur heb, dat wist ik wel. Brede heupen, smalle schouders. Maar dat ik ook neig naar een rechthoek, dat wist ik niet. en dan moet je toch even beter opletten.

Een van de andere eye-openers was wel dat ik toch wat meer mijn taille mag gaan accentueren. Dit wordt tevens mijn grootste uitdaging, want ik houd van wijde bovenkleding, vanwege mijn “tweede buik”. Dat zal echt een aanpassing worden in mijn hoofd en kast.

Voor deze ga ik dan zeker ook de tip van Linda proberen: gewoon een middag passen in de winkel en kijken wat me staat.

En ik heb toch leuke tips voor mouwen en halslijnen gekregen! Deze had ik zelf niet allemaal bedacht en ga ik zeker ook uitproberen!

Ik ben blij dat ik het kledingadvies bij jou heb aangeschaft, ik ga er zeker dingen uithalen waardoor ik me nog lekkerder in mijn velletje ga voelen!

~ Saskia Jordens

Het Persoonlijk Kledingadvies van Relax ‘m Mode is binnen!

Mijn eerste keer doorlezen ging van “neejoh!” naar “ohja?” naar “ja, eigenlijk wel” tot “hier kan ik wel wat mee”.

Het advies zet je aan het denken en geeft een eerlijk beeld met goede tips!

Ik lees het nog een aantal keren door. Thanks Linda!

~ Karin de Jong

Dankjewel voor het kledingadvies! 

Ik kan er zeker mee uit de voeten, het is voor mij een bevestiging van wat ik al wist. Een aantal naaipatronen had ik hier al liggen en daar durfde ik nog niet mee aan de slag te gaan. 

Nu ga ik er wel mee aan de slag, buiten mijn comfortzone!

~ Linda Hazeveld

De inhoud van de Cursus "Jezelf Stralend Kleden"

Deze online cursus is te volgen via een besloten Instagram account en bestaat uit 6 modules. 

De eerste 3 modules staan vooral stil bij jouw mindset, waarbij we duiken in de wereld van overtuigingen, lichaamsbeeld en acceptatie en jouw toekomstige droombeeld. De 3 daarop volgende modules staan meer stil bij de praktische zaken; wat is jouw lichaamsvorm, welke kleding past daar het beste bij en hoe bouw je vanuit die informatie jouw ideale garderobe.

Module 1: Wat is een Mindset?

Module 1 begint bij de basis; ik neem je mee in de wereld van jouw mindset, wat is dat, welke overtuigingen draag jij (vaak onbewust) bij je? En hoe hebben deze invloed op de manier waarop jij in het leven staat.

Module 2: Jouw Lichaamsbeeld

In de tweede module gaat we vanuit jouw mindset kijken naar jouw lichaamsbeeld. Wat zie jij als je voor de spiegel staat? Het gaat hier om een stukje bewustwording van hoe jij over jouw lichaam denkt.

Module 3: Hoe wil jij je voelen over jouw lichaam?

Met alle informatie die we verzameld hebben uit de voorgaande modules gaan we in deze derde module bezig met het aanpassen van jouw overtuigingen en lichaamsbeeld, naar jouw toekomstplaatje. Dat plaatje kan voor iedereen anders zijn!

Module 4: Ontdek jouw Lichaamsvorm

Nu jij weet hoe jij je in jouw lichaam wil voelen, en hopelijk ook jouw lichaam een stuk beter weet de accepteren, gaan we ons verdiepen in het kleden van jouw unieke lichaam. De basis daarvan ligt hem in de vorm van jouw lichaam. Waar we mee aan de slag gaan in de 4e module.

Module 5: Het kleden van jouw Lichaam

Met alle kennis over de vorm van jouw lichaam en het in balans brengen van jouw lichaam, gaat we dat vertalen naar kleding. In module 5 staan we dan ook stil hoe kleding de bepaalde delen van jouw lichaam kan accentueren of camoufleren, en je daarmee een vrouwelijker silhouette kan geven.

Module 6: Jouw nieuwe garderobe

In de laatste module ga je de eerst stappen zetten naar jouw nieuwe garderobe. Met een nieuwe (kleding)mindset en kijk op jouw lichaam, en alle kennis die je hebt opgedaan over jouw lichaam en hoe deze te kleden, gaan we jouw kledingkast in!

Wie is Linda?

Tegenwoordig voel ik me fijn en zelfverzekerd in de kleding die ik draag, maar dit is niet altijd zo geweest…

Een tijd geleden was ik het zat. Na het inzicht dat ik meer aandacht aan mezelf mocht gaan geven, ging er ook een knop om in mijn hoofd. De extra kilo’s die er door mijn eetbuien waren bijgekomen, moesten er echt af. 

Meestal was ik het na 3 maanden zat, maar dit keer ben ik niet alleen gaan afvallen, maar ben ik ook aan de slag gegaan met mijn lichaamsbeeld. Ook al besefte ik mij wel dat “maatje 36” mij niet gelukkig maakte, ergens achter in mijn hoofd bleef ik het zeurende stemmetje horen dat ik pas goed was als ik dun was.

Door mijn negatieve overtuigingen te vervangen door positieve overtuigingen, ben ik stapje voor stapje mijn lichaam beter gaan accepteren en was ik in een klein jaar ruim 25 kg lichter! Wauw, wat voelde dat goed! Ik bewonderde foto’s van mezelf, kon genieten van wat ik zag in de spiegel, zo ontzettend fijn!

Tijd voor nieuwe kleding, dit bleek nog niet zo makkelijk

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Trots ging ik met mijn nieuwe lijf op pad, op zoek naar passende kleding, maar wat bleek: veel kleding zat nog steeds niet mooi, het model stond me niet, ik leek nog steeds stevig in sommige modellen, maar bovenal, veel kleding zat gewoon niet lekker.

Gelukkig had ik de afgelopen jaren al veel kleding voor mijn kinderen gemaakt en ben ik dus handig achter de naaimachine. Ik ben dan ook meer kleding voor mezelf gaan maken, die ik zodanig kon aanpassen dat dit precies aansloot op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kon accentueren! Zo ben ik dol op V-halzen, getailleerde kleding en jurken met een rechte rok. 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

DSC03810

Veelgestelde Vragen

Wanneer start de online cursus?

De cursus start op woensdag 22 september. Elke 2 dagen komt er een nieuwe module online, zodat je in 14 dagen de 6 modules kan volgen (in de weekenden komen er geen modules online)

Hoelang heb je toegang tot de online cursus?

Je hebt ruim 4 weken toegang tot de cursus, in dit geval dus tot eind oktober 2021.

Wat zijn de kosten van de online cursus?

De kosten voor deze online cursus zijn nu € 47. Voor iedereen die op de wachtlijst staat, volgt op 6 september een eenmalig uniek aanbod.

Waar kan je de online cursus volgen?

Je kan de cursus volgen op Instagram, middels een besloten account. Zodra je het ticket hebt aangeschaft ontvang je de informatie waar je je op Instagram kan aanmelden.

Jij bent het waard!

Ga nu aan de slag met deze cursus en straal als nooit te voren!