Gratis E-book

"Ontdek je Lichaamsvorm"

Je goed voelen en zelfvertrouwen uitstralen in de kleding die je draagt, dat is heerlijk! Maar hoe weet je nu welke kleding het beste bij jou past?

Met dit e-book leg je een belangrijke basis voor het zelfverzekerd kleden. Hiermee ontdek je namelijk je lichaamsvorm en worden er tips gedeeld over het accentueren van de lichaamsdelen waar je trots op bent.

Omdat ik het alle vrouwen gun zich goed te voelen in de kleding die ze dragen, bied ik dit e-book gratis aan!  Scroll naar beneden en klik op de button om het e-book te downloaden!

 

Al meer dan 300 stralende dames gingen je voor!

Wat levert dit e-book je op?

Met de informatie uit de e-book heb je de basis om een perfecte garderobe samen te stellen, precies voor jouw lichaamsvorm en waar jij je comfortabel mee voelt!

  • Niet meer bang zijn of je voor aap loopt! Geen twijfels meer, geen gevoel meer dat er niks leuks in je kast ligt, heerlijk is dat!
  • Je straalt echt meer zelfverzekerdheid uit, als je je fijn voelt in je kleding. Je gaat zelfs zelfverzekerd handelen! 
  • Ik sta nu stralend op de foto en kijk zelfs met plezier naar mezelf, waar ik het eerder echt vreselijk vond om mezelf op de foto te zien.
  • Het geeft me zoveel positieve energie om me zelfverzekerd te voelen, dat ik heb leren houden van mezelf, waardoor ik ruimte heb om ook meer energie en liefde te geven aan de mensen en dingen die ik leuk vind!

Wat anderen van het e-book vinden:

“Wat fijn dat je dit e-book hebt geschreven! Het beschrijft elk lichaamstype helder en ook fijn dat je jezelf kan opmeten om het juiste type te bepalen. Ook je tips hoe bepaalde lichaamsdelen te accentueren vond ik erg fijn en duidelijk uitgelegd. Ik zou het aan anderen aanbevelen om te lezen.”

– Valerie Duboise

“Wat heb je dat mooi gemaakt!  Ziet er heel professioneel uit,  echt knap gedaan zo.  Makkelijk leesbaar en goed uit te voeren,  ook voor mensen die niet naaien. “

– Saskia Jordens


Wie is Linda?

Als moeder van 2 heerlijke jongens, een lieve man en een baan die ik altijd wilde, zou je denken dat ik de gelukkigste vrouw ter wereld was. Helaas, zo voelde het niet.

Doordat ik als kind gepest ben, heb ik mezelf aangeleerd dat ik moest bewijzen naar iedereen die het maar wilde weten, dat ik het allemaal wel kon! Door deze bewijsdrang ging ik echter helemaal voorbij aan mezelf. Ik had van alles bereikt, maar ik was er totaal niet gelukkig mee. Ik deed het namelijk niet voor mezelf, maar voor anderen.

Het was tijd dat ik mezelf op nummer 1 zette, en toen ik dat deed, ging er een wereld voor me open: ik voelde me eindelijk wél gelukkig, viel aardig wat kilo’s af en was tevreden met mezelf!

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Een zoektocht die me achter de naaimachine en met veel experimenteren ontzettend veel geleerd heeft!

Ik ben dan ook meer kleding voor mezelf gaan maken, die ik zodanig kon aanpassen dat dit precies aansluit op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kon accentueren! 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

En omdat ik ervaar hoe fijn het is om zelfverzekerder en stralend door het leven te gaan, heb ik besloten om dit ook voor anderen aan te bieden! Ik motiveer vrouwen te stralen en te kleden waar zij zich goed en comfortabel in voelen. Ik help ze keuzes maken voor kleding die lichaamsdelen accentueren waar ze trots op zijn. En natuurlijk maak ik voor al die prachtige vrouwen ook heel graag kleding op maat. Kleding die past bij jouw stijl, wat jij wil uitstralen en die precies goed zit!

 

Wat kan je verwachten van het e-book?

  • Ontdek welke 5 lichaamsvormen er zijn en welke kledingstijlen daar het beste bij passen
  • Je leert hoe je de vrouwelijke vormen, zoals borsten en ronde heupen, kunt accentueren. Daarnaast beschrijf ik ook de unieke verschijningsvormen en hoe je je daarop kunt kleden.
  • Hoe jij je eigen lichaamsvorm op 2 manieren kunt ontdekken. Ik geef je concrete tips hoe je je comfortabeler kunt voelen met jouw lichaamsvorm.
  • Hoe ga je om met lichaamsdelen die jijzelf niet zo mooi vindt? Ik geef concrete tips om dit in balans te brengen, of je nu graag je brede heupen, brede schouders of niet zichtbare taille graag mooi wilt kleden.

Nieuwsgierig geworden? Vul onderstaand formulier in om het e-book gratis te ontvangen!

Al meer dan 300 stralende dames gingen je voor!