Wat super gaaf dat je met het e-book aan de slag gaat!

Je ontvangt het E-book over 5 minuten in je mailbox. Kun je ‘m niet vinden? Controleer dan ook even je spam box, want helaas verdwijnen daar soms wat mailtjes in.

Terwijl je wacht, heb ik nog een UNIEK aanbod voor je, waardoor jij altijd precies de juiste kleding kiest!

Met het e-book kan je nu je lichaamsvorm bepalen, daardoor weet jij straks precies welke kleding goed bij jouw lichaam past! 
 

Het e-book is dus heel waardevol om jouw eigen lichaamsvorm te leren kennen. Maar hierna is het natuurlijk vooral een kwestie van welke kledingstukken hier goed bij passen.

In de Herfstgids geef ik jou een kledingadvies voor een herfstgarderobe passend voor jouw lichaam en in lijn met de vorm van jouw lichaam. Zo hoef je daar zelf niet meer naar te zoeken en heb je meteen resultaat van het e-book in je garderobe!

Met behulp van de Herfstgids weet jij:

 • Precies welke herfst kleding jouw lichaamsvorm het allerbeste tot zijn recht doet komen.
 • Welke herfst kleding je uit je eigen kledingkast het beste kunt dragen en wat jou het beste uit de verf laat komen.
 • Welke herfst kleding je minder goed staat en je beter kunt vermijden
 • De rest van je leven welke herfstkledingstukken je kunt kopen zodat je nooit meer een miskoop doet!

De Herfstgids in combinatie met het E-book zorgt er dus voor dat jij voortaan heerlijk zelfverzekerd nieuwe herfstkleding kan kopen. En deze kennis is uiteraard ook super handig voor andere seizoenen!

Omdat jij  het e-book hebt gedownload is deze Herfstgids geen € 27,  maar slechts € 19! 

Kijk uit: als je deze pagina weg klikt dan is dit aanbod ook weg.

 

Wat levert deze herfstgids jou op?

Met deze herfstgids heb jij de perfecte basis om jouw ideale herfstgarderobe samen te stellen, precies voor jouw lichaamsvorm en waar jij je comfortabel bij voelt.
 • Niet meer bang zijn dat je niet weet wat je aan moet doen deze herfst! Geen twijfels meer, maar een kledingkast met goed passende herfstkleding, waardoor je uren in de ochtend voor je kast bespaart en voorkomt dat je 40% van je kleding eigenlijk niet draagt.
 • Als je kleding draagt waar je je goed in voelt, straal je meer zelfvertrouwen uit. Je gaat zelfs zelfverzekerder handelen! 
 • Je staat nu stralend op de foto en kijkt zelfs met plezier naar jezelf, waar je het eerder lastig vond om jezelf op de foto te zien.
 • Het geeft je positieve energie om je zelfverzekerd te voelen, en het helpt je om positiever naar je eigen lichaam te kijken. 
 • De complimenten zullen om je oren vliegen!

Een kast vol herfstkleding die precies bij jou past!

Wie is Linda?

Als moeder van 2 heerlijke jongens, een lieve man en een baan die ik altijd wilde, zou je denken dat ik de gelukkigste vrouw ter wereld was. Helaas, zo voelde het niet.

Doordat ik als kind gepest ben, heb ik mezelf aangeleerd dat ik moest bewijzen naar iedereen die het maar wilde weten, dat ik het allemaal wel kon! Door deze bewijsdrang ging ik echter helemaal voorbij aan mezelf. Ik had van alles bereikt, maar ik was er totaal niet gelukkig mee. Ik deed het namelijk niet voor mezelf, maar voor anderen.

Het was tijd dat ik mezelf op nummer 1 zette, en toen ik dat deed, ging er een wereld voor me open: ik voelde me eindelijk wél gelukkig, viel aardig wat kilo’s af en was tevreden met mezelf!

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Een zoektocht die me achter de naaimachine en met veel experimenteren ontzettend veel geleerd heeft!

Ik ben dan ook kleding voor mezelf gaan maken, die ik aanpas, zodat deze kleding precies aansluit op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kan accentueren! 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

En omdat ik ervaar hoe fijn het is om zelfverzekerder en stralend door het leven te gaan, heb ik besloten om dit ook voor anderen aan te bieden! Ik motiveer graag vrouwen te stralen en zich te kleden waarbij zij zich goed en comfortabel voelen. Ik help ze keuzes maken voor kleding die lichaamsdelen accentueren waar ze trots op zijn. En natuurlijk maak ik voor al die prachtige vrouwen ook heel graag kleding op maat. Kleding die past bij jouw stijl, wat jij wil uitstralen en die precies goed zit!

Wat kan je verwachten van de herfstgids?

Voor de 5 verschillende lichaamsvormen staat beschreven waar je op kan letten bij het kiezen van jouw herfstkleding. Specifiek:

 • Tops & Truien: Welke halslijn kies je het beste?
 • Tops& Truien: Waar kan je op letten bij het kiezen van een mouw.
 • Tops & Truien: Welk model sluit het beste aan bij jouw lichaamsvorm
 • Vesten & Blazers: Waar kan je op letten bij de keuze van een vest en/of een blazer.
 • Broeken: Waar kan je op letten bij de keuze van een broek. Ook wordt er per lichaamsvorm tips gegeven over de hoogte van je broek tov je taille.
 • Rokken: kies je voor een wijde rok, of juist voor een aansluitend model, hoe hoog draag je de rok in de middel?
 • Jurken: Een populair kledingstuk voor veel dames in de zomer, maar ook zeker nog te dragen in de herfst! Waar let je op  bij het kiezen van jouw ideale jurk
 • Jas: We blikken alvast door naar de koudere dagen en ik geef je dan ook een aantal tips mee voor een herfst/winter jas!
Dit staat allemaal in de gids, van wel 50 pagina’s, voor slechts 19 euro
 

Kijk uit: als je deze pagina weg klikt dan is dit aanbod ook weg.

 

Straal deze herfst als nooit te voren!

Neem vandaag nog die stap naar die zelfverzekerde uitstraling deze herfst, naar dat tevreden gevoel over jezelf en de kleding die je draagt!