Wat super gaaf dat je met het e-book aan de slag gaat!

Je ontvangt het E-book over 5 minuten in je mailbox. Kun je ‘m niet vinden? Controleer dan ook even je spam box, want helaas verdwijnen daar soms wat mailtjes in.

Terwijl je wacht, heb ik nog een UNIEK aanbod voor je, waardoor je nooit meer kledingmiskopen doet!

Met het e-book kan je nu je lichaamsvorm bepalen, een prima hulpmiddel om te bepalen welke kleding goed bij jouw lichaam past! 

Het e-book is dus heel waardevol om jouw eigen lichaamsvorm te leren kennen. Ik ga echter niet uitgebreid in op verschillende kledingstukken die bij je zullen passen. 

In de Zomergids geef ik jou een kledingadvies voor een zomerse garderobe passend bij jouw lichaam en in lijn met de vorm van jouw lichaam.

Met behulp van de Zomergids weet jij:

  • Welke zomerse kleding jouw lichaam complimenteert
  • Welke zomerse kleding je uit je eigen kledingkast het beste kunt dragen 
  • Welke zomerse kleding je minder goed staat
  • De rest van je leven welke zomerse kledingstukken je kunt kopen!

De Zomergids in combinatie met het E-book zorgt er dus voor dat jij nooit meer kledingmiskopen zal doen en voortaan heerlijk zelfverzekerd nieuwe zomerkleding kan kopen

Ga nu voor slechts €17 (ipv €27) aan de slag met de Zomergids!

Al meer dan 20 stralende dames gingen je voor!

Van Frustratie voor je kledingkast, naar Stralen in de Zon!

Wat levert deze zomergids jou op?

Met de informatie uit deze zomergids  heb je de basis om de perfecte zomergarderobe samen te stellen, precies voor jouw lichaamsvorm en waar jij je comfortabel bij voelt.
  • Niet meer bang zijn of je voor aap loopt in de zomer! Geen twijfels meer, geen gevoel meer dat er niks leuks in je kast ligt, heerlijk is dat!
  • Je straalt echt meer zelfverzekerdheid uit, als je je fijn voelt in je kleding. Je gaat zelfs zelfverzekerd handelen! 
  • Ik sta nu stralend op de foto en kijk zelfs met plezier naar mezelf, waar ik het eerder echt vreselijk vond om mezelf op de foto te zien.
  • Het geeft me zoveel positieve energie om me zelfverzekerd te voelen, dat ik heb leren houden van mezelf, waardoor ik ruimte heb om ook meer energie en liefde te geven aan de mensen en dingen die ik leuk vind!

Een kast vol zomerkleding die precies bij jou past!

Wie is Linda?

Als moeder van 2 heerlijke jongens, een lieve man en een baan die ik altijd wilde, zou je denken dat ik de gelukkigste vrouw ter wereld was. Helaas, zo voelde het niet.

Doordat ik als kind gepest ben, heb ik mezelf aangeleerd dat ik moest bewijzen naar iedereen die het maar wilde weten, dat ik het allemaal wel kon! Door deze bewijsdrang ging ik echter helemaal voorbij aan mezelf. Ik had van alles bereikt, maar ik was er totaal niet gelukkig mee. Ik deed het namelijk niet voor mezelf, maar voor anderen.

Het was tijd dat ik mezelf op nummer 1 zette, en toen ik dat deed, ging er een wereld voor me open: ik voelde me eindelijk wél gelukkig, viel aardig wat kilo’s af en was tevreden met mezelf!

Doordat ik zoveel gewicht kwijt was, was het tijd voor nieuwe kleding. Een zoektocht die me achter de naaimachine en met veel experimenteren ontzettend veel geleerd heeft!

Ik ben dan ook meer kleding voor mezelf gaan maken, die ik zodanig kon aanpassen dat dit precies aansluit op mijn lichaam, waardoor ik de lichaamsdelen waar ik trots op ben kon accentueren! 

Ondanks dat ik maat 42/44 heb, ben ik hier zo blij mee! Zelfs blijer dan dat ik ooit met mijn lichaam was, vooral omdat ik mezelf nooit goed genoeg vond, hoe licht of zwaar ik ook was.

En omdat ik ervaar hoe fijn het is om zelfverzekerder en stralend door het leven te gaan, heb ik besloten om dit ook voor anderen aan te bieden! Ik motiveer vrouwen te stralen en te kleden waar zij zich goed en comfortabel in voelen. Ik help ze keuzes maken voor kleding die lichaamsdelen accentueren waar ze trots op zijn. En natuurlijk maak ik voor al die prachtige vrouwen ook heel graag kleding op maat. Kleding die past bij jouw stijl, wat jij wil uitstralen en die precies goed zit!

Straal deze zomer als nooit te voren!

Neem vandaag nog die stap naar die zelfverzekerde uitstraling deze zomer, naar dat tevreden gevoel over jezelf en de kleding die je draagt! Klik op onderstaande button om meteen met de Zomergids aan de slag te gaan.

Voor ieder lichaam gegarandeerd nieuwe tips!